Demirci, kurban pazarını gezdi

Çayırova 20.07.2021 - 14:39, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Demirci, kurban pazarını gezdi

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, Çayırova kurban pazarını gezerek hayvan satıcıları ile görüştü. Çayırova kurban pazarının kira bedelinin yüksek olduğunu ve imkanlarının kira ücretine göre düşük olduğunu söyleyen hayvan satıcıları Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci’ye dert yandı. Hayvan satıcılarının sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Demirci, “Bugün Çayırova’da hayvan pazarını gezdik. Belediyenin yüksek kira alıp, düşük imkan vermesi halkı mağdur etmiştir. Ekonomik çıkmaza girdiğimiz bu günlerde bir de ellerindeki hayvanları satamadan geriye götürmek zorunda kalan çiftçilerimiz, sizlerin de bayramı mübarek olsun” dedi. ​

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci, Çayırova kurban pazarını gezerek hayvan satıcıları ile görüştü. Çayırova kurban pazarının kira bedelinin yüksek olduğunu ve imkanlarının kira ücretine göre düşük olduğunu söyleyen hayvan satıcıları Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci’ye dert yandı. Hayvan satıcılarının sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Demirci, “Bugün Çayırova’da hayvan pazarını gezdik. Belediyenin yüksek kira alıp, düşük imkan vermesi halkı mağdur etmiştir. Ekonomik çıkmaza girdiğimiz bu günlerde bir de ellerindeki hayvanları satamadan geriye götürmek zorunda kalan çiftçilerimiz, sizlerin de bayramı mübarek olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.