Darıcalı başhekimden o görüntülere tepki

Darıca 30.04.2021 - 13:22, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıcalı başhekimden o görüntülere tepki

Corona virüsü önlemleri kapsamında 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak tam kapanmanın başlamasıyla adeta İstanbul’dan Anadolu’ya göç yaşandı. Havaalanlarında, otoyollarda, tren garlarındaki kalabalıklar sağlık çalışanlarını ayağa kaldırdı. O görüntülere tepki gösteren isimlerden biri de Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş oldu. MÜCADELE EDENLERE ALLAH SABIR VERSİN Başhekim Güneş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Tarihteki kavimler göçü sanki. Bu sabah Otoban ve D-100 de de aynı manzara vardı. Akın akın Anadolu’ya doğru. Önce korona yayılacak bütün Anadolu’ya, sonrası geri gelip yayılır batıya. Allah covid-19 ile mücadele edenlere sabır ve güç versin. Yine yorucu bir yoğunluk bizi bekliyor.”

Corona virüsü önlemleri kapsamında 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak tam kapanmanın başlamasıyla adeta İstanbul’dan Anadolu’ya göç yaşandı. Havaalanlarında, otoyollarda, tren garlarındaki kalabalıklar sağlık çalışanlarını ayağa kaldırdı. O görüntülere tepki gösteren isimlerden biri de Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş oldu.

MÜCADELE EDENLERE ALLAH SABIR VERSİN

Başhekim Güneş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Tarihteki kavimler göçü sanki. Bu sabah Otoban ve D-100 de de aynı manzara vardı. Akın akın Anadolu’ya doğru. Önce korona yayılacak bütün Anadolu’ya, sonrası geri gelip yayılır batıya. Allah covid-19 ile mücadele edenlere sabır ve güç versin. Yine yorucu bir yoğunluk bizi bekliyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.