Darıca’da personellere özel kurs

Darıca 21.04.2021 - 10:34, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıca’da personellere özel kurs

Darıca İlçe Müftülüğü tarafından personellerine Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Eğitim Kursu verildi. Darıca İlçe Müftülüğü tarafından, din hizmetleri sınıfında görev yapan personelin Kur’an-ı Kerim’i usulüne uygun ezbere okuyabilmelerini sağlamak, din hizmetlerinde büyük bir öneme sahip olan hafızlıklarını pekiştirmek ve aşır okuma tavırlarını geliştirmek amacıyla hazırlanan Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Eğitim Kursu Darıca personeline verildi. Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Eğitimi, Darıca Yunus Emre Camii Uzman İmam-Hatibi Kurra Hafız Abdullah Demirci tarafından 8 Din Görevlisine, İlçe Vaizi Emine Özdemir tarafından da 11 kadın Kur’an Kursu öğreticisine Hafızlığı Muhafaza Eğitimi verilmiştir. Darıca İlçe Müftüsü Sayın Zeynal Abidin Çınar tarafından pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenen törenle başarılı olan 8 erkek ve 11 kadın hocaya belgeleri verildi.

Darıca İlçe Müftülüğü tarafından personellerine Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Eğitim Kursu verildi.

Darıca İlçe Müftülüğü tarafından, din hizmetleri sınıfında görev yapan personelin Kur’an-ı Kerim’i usulüne uygun ezbere okuyabilmelerini sağlamak, din hizmetlerinde büyük bir öneme sahip olan hafızlıklarını pekiştirmek ve aşır okuma tavırlarını geliştirmek amacıyla hazırlanan Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Eğitim Kursu Darıca personeline verildi. Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Eğitimi, Darıca Yunus Emre Camii Uzman İmam-Hatibi Kurra Hafız Abdullah Demirci tarafından 8 Din Görevlisine, İlçe Vaizi Emine Özdemir tarafından da 11 kadın Kur’an Kursu öğreticisine Hafızlığı Muhafaza Eğitimi verilmiştir. Darıca İlçe Müftüsü Sayın Zeynal Abidin Çınar tarafından pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenen törenle başarılı olan 8 erkek ve 11 kadın hocaya belgeleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.