Darıca’da çekilen dizide bomba bir değişim yaşanacak

Darıca 13.04.2021 - 12:34, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıca’da çekilen dizide bomba bir değişim yaşanacak

TRT1’in sevilen günlük dizisi Darıca’da çekimleri devam eden Seksenler’in Fehmi karakterini oynayan Rasim Öztekin henüz 62 yaşındayken aniden aramızdan ayrıldı. Öztekin’den sonra ise dizide kimin oynayacağı ya da hikayede Fehmi’ye ne olacağı merak edildi. TRT1 kanalında sezonlardır yayınlanan ve çok sevilen dizi Seksenler’in Fehmi’sini oynayan Rasim Öztekin’in ani vedası sonrasında dizide büyük bir değişiklik yaşanacak. Rasim Öztekin olmadan dizinin nasıl olacağı hakkında bilgi veren Güven, bazı değişikler olacağını ancak bu hikaye değişikliklerinin netlik kazanamadığını belirtti. Diğer yandan yaşanan durumun herkes için çok zor olduğunu açıklamalarına ekledi.    

TRT1’in sevilen günlük dizisi Darıca’da çekimleri devam eden Seksenler’in Fehmi karakterini oynayan Rasim Öztekin henüz 62 yaşındayken aniden aramızdan ayrıldı. Öztekin’den sonra ise dizide kimin oynayacağı ya da hikayede Fehmi’ye ne olacağı merak edildi.

TRT1 kanalında sezonlardır yayınlanan ve çok sevilen dizi Seksenler’in Fehmi’sini oynayan Rasim Öztekin’in ani vedası sonrasında dizide büyük bir değişiklik yaşanacak. Rasim Öztekin olmadan dizinin nasıl olacağı hakkında bilgi veren Güven, bazı değişikler olacağını ancak bu hikaye değişikliklerinin netlik kazanamadığını belirtti. Diğer yandan yaşanan durumun herkes için çok zor olduğunu açıklamalarına ekledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.