Darıca’da Atatürk anıtına çelenk sunuldu

Darıca 23.04.2021 - 12:11, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Darıca’da Atatürk anıtına çelenk sunuldu

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bugün Darıca sahilinde çelenk sunma töreni gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Atatürk anıtına çelenk sundu. Programa CHP İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı. OĞUZ: AYDINLIK GELECEĞİMİZİN AYDINLIK YÜZLERİ Programda günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz çocuklara seslenerek, “Aydınlık geleceğimizin aydınlık yüzleri, her şeyin en güzeline layık olan sizler; okuyan, anlayan, araştıran, düşünen, soran, sorgulayan, bilimi ve teknolojiyi yararlı bir şekilde kullanan, milli ve manevi değerlerine bağlı, evrensel insani değerleri tam olarak algılamış, kendine güvenen bireyler olarak yetiştiğiniz müddetçe ülkemiz ve insanlık adına büyük bir kazanç olacağınız aklınızdan çıkarmayın” dedi. Oğuz konuşmasının sonunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi andı. NARİN DAŞTAN’DAN 23 NİSAN ŞİİRİ Oğuz’un konuşmasının ardından Darıca’da okullarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirilirken, Bağlarbaşı Ortaokulu öğrencisi Narin Daştan okuduğu 23 Nisan şiiriyle güne anlam katarak alkış ve beğeni topladı. Program sonunda protokol, öğrenciler ve aileleri ile günün anısına fotoğraf çektirildi.

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bugün Darıca sahilinde çelenk sunma töreni gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Atatürk anıtına çelenk sundu. Programa CHP İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.

OĞUZ: AYDINLIK GELECEĞİMİZİN AYDINLIK YÜZLERİ

Programda günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz çocuklara seslenerek, “Aydınlık geleceğimizin aydınlık yüzleri, her şeyin en güzeline layık olan sizler; okuyan, anlayan, araştıran, düşünen, soran, sorgulayan, bilimi ve teknolojiyi yararlı bir şekilde kullanan, milli ve manevi değerlerine bağlı, evrensel insani değerleri tam olarak algılamış, kendine güvenen bireyler olarak yetiştiğiniz müddetçe ülkemiz ve insanlık adına büyük bir kazanç olacağınız aklınızdan çıkarmayın” dedi. Oğuz konuşmasının sonunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi andı.

NARİN DAŞTAN’DAN 23 NİSAN ŞİİRİ

Oğuz’un konuşmasının ardından Darıca’da okullarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirilirken, Bağlarbaşı Ortaokulu öğrencisi Narin Daştan okuduğu 23 Nisan şiiriyle güne anlam katarak alkış ve beğeni topladı. Program sonunda protokol, öğrenciler ve aileleri ile günün anısına fotoğraf çektirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.