DARICA’NIN İLK TRANSFERİ İÇEL’DEN!

SPOR 23.07.2021 - 17:48, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA’NIN İLK TRANSFERİ İÇEL’DEN!

Yeni sezon öncesinde transfer tahtasını açmaya karar veren Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ilk dış transferini gerçekleştirdi. Sarı yeşilli ekibimiz, son olarak İçel İdman Yurdu formasını giyen Fatih Şerifoğlu ile anlaşmaya vardı. Profesyonel kariyerinde tam 13 farklı takımda görev yapan 32 yaşındaki golcü ile el sıkışan sarı yeşilli kurmaylar, transfer yasağının kaldırılmasının ardından Şerifoğlu ile resmi sözleşme imzalayacak. İÇEL’DE 12 MAÇTA 1 GOLÜ VAR Marmaris Belediye Gençlikspor, Yimpaş Yozgatspor, Gümüşhanespor, Adıyamanspor, Batman Petrolspor, Ankara Demirspor, İnegölspor, Afjet Afyonspor, Alibeyköyspor, Yeni Orduspor, Çorum FK, 68 Aksaray Belediyespor ve İçel İdman Yurduspor formalarını terleten Fatih Şerifoğlu, bu takımlarda lig ve kupada çıktığı 306 maçta 99 kez rakip ağları sarstı. Geçen sezonun devre arasında transfer olduğu Mersin temsilcisi İçel İdman Yurduspor’da 12 maça çıkan deneyimli oyuncu 1 kez gol sevinci yaşamıştı.

Yeni sezon öncesinde transfer tahtasını açmaya karar veren Darıca Gençlerbirliği A.Ş, ilk dış transferini gerçekleştirdi. Sarı yeşilli ekibimiz, son olarak İçel İdman Yurdu formasını giyen Fatih Şerifoğlu ile anlaşmaya vardı. Profesyonel kariyerinde tam 13 farklı takımda görev yapan 32 yaşındaki golcü ile el sıkışan sarı yeşilli kurmaylar, transfer yasağının kaldırılmasının ardından Şerifoğlu ile resmi sözleşme imzalayacak.

İÇEL’DE 12 MAÇTA 1 GOLÜ VAR

Marmaris Belediye Gençlikspor, Yimpaş Yozgatspor, Gümüşhanespor, Adıyamanspor, Batman Petrolspor, Ankara Demirspor, İnegölspor, Afjet Afyonspor, Alibeyköyspor, Yeni Orduspor, Çorum FK, 68 Aksaray Belediyespor ve İçel İdman Yurduspor formalarını terleten Fatih Şerifoğlu, bu takımlarda lig ve kupada çıktığı 306 maçta 99 kez rakip ağları sarstı. Geçen sezonun devre arasında transfer olduğu Mersin temsilcisi İçel İdman Yurduspor’da 12 maça çıkan deneyimli oyuncu 1 kez gol sevinci yaşamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.