DARICA G.B TOPBAŞI YAPTI!

SPOR 23.07.2021 - 17:06, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA G.B TOPBAŞI YAPTI!

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, bayramın ikinci gününde topbaşı yaptı. Teknik Direktör Sarp Yiğit yönetiminde sezonun ilk çalışmasını yapan sarı yeşilliler, ilk etap çalışmalarını 1 Ağustos’ta tamamlayacak. Bölgemizin profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olan 3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, 4-5 Eylül’de başlayacak olan 3.Lig öncesinde topbaşı yaptı. Teknik Direktör Sarp Yiğit yönetiminde yeni sezonun ilk antrenmanını yapan sarı yeşillilerde, mevcut takımda yer alan, seçmelerden seçilen ve altyapıda yer alan oyuncuların yer aldığı antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. YİĞİT: BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ Antrenman öncesinde saha içinde oyuncularıyla mini bir toplantı yapan teknik patron Yiğit, sezon öncesi çalışma programıyla ilgili oyuncularına bilgi verirken, talep ve beklentilerini dile getirdi. Darıca G.B’yi başarıya taşıma adına bir bütün olarak hareket etmeleri gerektiğini kaydeden Yiğit, hem saha içinde hem de saha dışında birlikte hareket eden bir takım olmaları gerektiğini vurgulayarak, yeni sezonun kendilerine hayırlı olması temennisinde bulundu.   ​

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, bayramın ikinci gününde topbaşı yaptı. Teknik Direktör Sarp Yiğit yönetiminde sezonun ilk çalışmasını yapan sarı yeşilliler, ilk etap çalışmalarını 1 Ağustos’ta tamamlayacak.

Bölgemizin profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olan 3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, 4-5 Eylül’de başlayacak olan 3.Lig öncesinde topbaşı yaptı. Teknik Direktör Sarp Yiğit yönetiminde yeni sezonun ilk antrenmanını yapan sarı yeşillilerde, mevcut takımda yer alan, seçmelerden seçilen ve altyapıda yer alan oyuncuların yer aldığı antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

YİĞİT: BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

Antrenman öncesinde saha içinde oyuncularıyla mini bir toplantı yapan teknik patron Yiğit, sezon öncesi çalışma programıyla ilgili oyuncularına bilgi verirken, talep ve beklentilerini dile getirdi. Darıca G.B’yi başarıya taşıma adına bir bütün olarak hareket etmeleri gerektiğini kaydeden Yiğit, hem saha içinde hem de saha dışında birlikte hareket eden bir takım olmaları gerektiğini vurgulayarak, yeni sezonun kendilerine hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.