DARICA ELAZIĞ’I BEKLİYOR!

SPOR 03.12.2021 - 12:47, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA ELAZIĞ’I BEKLİYOR!

Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Pazar günü taraftarı önünde Elazığ Karakoçan’ı konuk edecek. Sarı yeşilliler rakibini devirerek bu sezon ilk kez üst üste maç kazanmayı hedefliyor. Temsilcimiz son taktik çalışmasını bugün yapacak. Pazar günü sahasında Elazığ Karakoçan’ı konuk edecek olan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, bu mücadelenin hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyor. Bayrampaşa deplasmanında hayata dönen sarı yeşilliler, hafta boyunca bu galibiyetin keyfini çıkarırken, hafta sonu da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. Rakibinin ligdeki konumuyla ilgilenmeyen Cengiz Seçsev’in talebeleri, kazanarak kötü günleri geride bırakmak istiyor. Taraftarlarını bu maça bekleyen sarı yeşilli ekibimizde kart cezalısı Atakan ve sakatlığı süren kaleci Alper bu maçta forma giyemeyecek. Temsilcimiz bugün yapacağı taktik idmanıyla hazırlıklarını sürdürecek.

Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Pazar günü taraftarı önünde Elazığ Karakoçan’ı konuk edecek. Sarı yeşilliler rakibini devirerek bu sezon ilk kez üst üste maç kazanmayı hedefliyor. Temsilcimiz son taktik çalışmasını bugün yapacak.

Pazar günü sahasında Elazığ Karakoçan’ı konuk edecek olan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, bu mücadelenin hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyor. Bayrampaşa deplasmanında hayata dönen sarı yeşilliler, hafta boyunca bu galibiyetin keyfini çıkarırken, hafta sonu da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. Rakibinin ligdeki konumuyla ilgilenmeyen Cengiz Seçsev’in talebeleri, kazanarak kötü günleri geride bırakmak istiyor. Taraftarlarını bu maça bekleyen sarı yeşilli ekibimizde kart cezalısı Atakan ve sakatlığı süren kaleci Alper bu maçta forma giyemeyecek. Temsilcimiz bugün yapacağı taktik idmanıyla hazırlıklarını sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.