DARICA’DAN GAZİANTEP’E KÜTÜPHANE

Darıca 19.04.2021 - 17:49, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA’DAN GAZİANTEP’E KÜTÜPHANE

Darıca İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce, Gaziantep’te bir okulda kütüphane kurulması ve ihtiyaç sahibi 42 öğrenciye bayramlık yardımı yapılması için kampanya başlatıldı. Başlatılan proje hakkında bilgi veren Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, “Gaziantep Şehir Kamil İlçesi’ndeki bir okuldan bizlere kütüphane kurulması yönünde talep geldi. Biz de araştırdık okulumuzun gerçekten ihtiyacı var. Aynı zamanda ilçede tespit ettiğimiz 42 ihtiyaç sahibi öğrenciye bayramlık yardımı ve sınavlara hazırlık için yardımcı kaynaklar temin edildi” dedi. KARGOYA VERİLECEK Müftü Çınar, “Proje ile Gaziantep’te bulunan öğrencilerle gönül bağını güçlendirip paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemine dikkat çekmeye çalıştık. Hayırseverler tarafından tedarik edilen ürünler 22 Nisan’da Darıca Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce kargoya teslim edilecek. Hayırlarda emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Hayırseverlerimize teşekkür ederim” dedi.

Darıca İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce, Gaziantep’te bir okulda kütüphane kurulması ve ihtiyaç sahibi 42 öğrenciye bayramlık yardımı yapılması için kampanya başlatıldı.

Başlatılan proje hakkında bilgi veren Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, “Gaziantep Şehir Kamil İlçesi’ndeki bir okuldan bizlere kütüphane kurulması yönünde talep geldi. Biz de araştırdık okulumuzun gerçekten ihtiyacı var. Aynı zamanda ilçede tespit ettiğimiz 42 ihtiyaç sahibi öğrenciye bayramlık yardımı ve sınavlara hazırlık için yardımcı kaynaklar temin edildi” dedi.

KARGOYA VERİLECEK

Müftü Çınar, “Proje ile Gaziantep’te bulunan öğrencilerle gönül bağını güçlendirip paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemine dikkat çekmeye çalıştık. Hayırseverler tarafından tedarik edilen ürünler 22 Nisan’da Darıca Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce kargoya teslim edilecek. Hayırlarda emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Hayırseverlerimize teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.