DARICA’DA 12 KİŞİYE İDARİ İŞLEM

ASAYİŞ 13.04.2021 - 16:48, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DARICA’DA 12 KİŞİYE İDARİ İŞLEM

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar neticesinde Darıca’da bulunan bir kahvehaneye kumar baskını yapıldı. Kahvehanede bulunan 12 kişiye idari işlem uygulandı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda, Darıca’da bulunan kahvehane içerisinde kumar oynandığı yönünde elde edilen bilgilere istinaden, yapılan uygulamada kahvehane içerisinde 12 şahsın Coronavirüs ile mücadele kapsamında alınan sosyal mesafe ve maske takma zorunluluğunu ihlal ettikleri ayrıca kahvehane içerisinde bulunan 4 şahsın kumar oynadığı tespit edilmiş. İşletme içerisinde bulunan şahıslara gerekli idari para cezası uygulanması için tutanaklar tanzim edilmiştir. İşletme sahibi ve kumar oynadığı tespit edilen şahıslar hakkında Kumar Oynanması için Yer ve İmkan Sağlama şucundan adli işlem yapılmıştı” ifadelerine yer verildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar neticesinde Darıca’da bulunan bir kahvehaneye kumar baskını yapıldı. Kahvehanede bulunan 12 kişiye idari işlem uygulandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda, Darıca’da bulunan kahvehane içerisinde kumar oynandığı yönünde elde edilen bilgilere istinaden, yapılan uygulamada kahvehane içerisinde 12 şahsın Coronavirüs ile mücadele kapsamında alınan sosyal mesafe ve maske takma zorunluluğunu ihlal ettikleri ayrıca kahvehane içerisinde bulunan 4 şahsın kumar oynadığı tespit edilmiş. İşletme içerisinde bulunan şahıslara gerekli idari para cezası uygulanması için tutanaklar tanzim edilmiştir. İşletme sahibi ve kumar oynadığı tespit edilen şahıslar hakkında Kumar Oynanması için Yer ve İmkan Sağlama şucundan adli işlem yapılmıştı” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.