DANIŞTAY YÜRÜTMEYİ DURDURMUŞTU AMA DİNLEYEN OLMADI

Çayırova 26.02.2021 - 13:24, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DANIŞTAY YÜRÜTMEYİ DURDURMUŞTU AMA DİNLEYEN OLMADI

ÖNCE DİLOVASI SONRA DARICA, ŞİMDİ DE SIRA ÇAYIROVA’DA
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) yargı kararlarıyla iptal edilen protokole dayanarak Dilovası’nda 6 okulla Zoom toplantısı yapmasının ardından, bu sefer de Darıca’da okullarda 12’nci sınıflara dönük ‘Sınav stresi ve motivasyon’ programı yapmak için başvurdu. Darıca TÜGVA İlçe Temsilciliği’nin geçtiğimiz Çarşamba günü saat 20.00’de 12’nci sınıflara yönelik yapmak istediği toplantı kaymakamlık tarafından onaylandı. Bunun üzerine Müdürlük, okullara yazı göndererek söz konusu etkinliğin yapılmasını ve öğrencilerin katılımının sağlanmasını istedi. Etkinlik önceki akşam gerçekleşti. Benzer etkinlik bugün Çayırova’da da gerçekleşecek. TÜGVA Çayırova Lise Koordinatörlüğü sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada “TÜGVA Çayırova Lise Koordinatörlüğü olarak düzenlediğimiz Dr. Faruk Öndağ ile ‘motivasyon fırtınası’ programımıza davetlisiniz. Katılmak için formu doldurmanız yeterli” ifadelerini kullandı. Öndağ da yine konuya ilişkin bir paylaşım yaparak, “Kocaeli Körfez’de öğrencilerimizle buluşuyoruz. Bekleriz efendim” çağrısında bulundu. Danıştay, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ile AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetiminde olduğu TÜGVA arasında imzalanan protokolün imam hatip liseleri dışındaki tüm eğitim kurumlarında yürütmesini durdurmuştu.
ÖNCE DİLOVASI SONRA DARICA, ŞİMDİ DE SIRA ÇAYIROVA’DA

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) yargı kararlarıyla iptal edilen protokole dayanarak Dilovası’nda 6 okulla Zoom toplantısı yapmasının ardından, bu sefer de Darıca’da okullarda 12’nci sınıflara dönük ‘Sınav stresi ve motivasyon’ programı yapmak için başvurdu.

Darıca TÜGVA İlçe Temsilciliği’nin geçtiğimiz Çarşamba günü saat 20.00’de 12’nci sınıflara yönelik yapmak istediği toplantı kaymakamlık tarafından onaylandı. Bunun üzerine Müdürlük, okullara yazı göndererek söz konusu etkinliğin yapılmasını ve öğrencilerin katılımının sağlanmasını istedi. Etkinlik önceki akşam gerçekleşti. Benzer etkinlik bugün Çayırova’da da gerçekleşecek. TÜGVA Çayırova Lise Koordinatörlüğü sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada “TÜGVA Çayırova Lise Koordinatörlüğü olarak düzenlediğimiz Dr. Faruk Öndağ ile ‘motivasyon fırtınası’ programımıza davetlisiniz. Katılmak için formu doldurmanız yeterli” ifadelerini kullandı. Öndağ da yine konuya ilişkin bir paylaşım yaparak, “Kocaeli Körfez’de öğrencilerimizle buluşuyoruz. Bekleriz efendim” çağrısında bulundu.

Danıştay, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ile AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetiminde olduğu TÜGVA arasında imzalanan protokolün imam hatip liseleri dışındaki tüm eğitim kurumlarında yürütmesini durdurmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.