Çok yazık çok! 0-1

SPOR 26.04.2021 - 10:03, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Çok yazık çok! 0-1

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, küme düşme hattında yer alan Karaman Belediyespor’a 90+5’te yediği golle 1-0 yenilerek Play-Off umutlarını tüketti. Rakiplerinin puan kaybettiği haftada farkı indirme şansını elinin tersiyle iten Darıca G.B, son hafta Tepecikspor karşısında formalite maçına çıkacak. Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, gruptaki 31.maçında sahasında konuk ettiği Karaman Belediyespor’a 1-0 yenilerek az olan Play-Off şansını matematiksel olarak da bitirdi. Son yılların en kötü iç saha performansına imza atan sarı yeşilliler, Yozgatspor’un ardından bir diğer küme düşme hattındaki Karaman’a boyun eğerek dibe vurdu. ÖNEMLİ EKSİKLERDEN YOKSUN ÇIKTIK 15 Temmuz Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Ahmet Kutluer, Ahmet Özer, Metin Güler, Nebi Tiryakioğlu, Yusuf Bildik, Samet Acar, Alper Doğan gibi 7 önemli isminden yoksun çıkan Darıca G.B, mücadeleye hırslı başlasa da, can derinde olan dirençli Karaman savunması karşısında pozisyon üretemedi. İlk 45 dakikada çok iyi kapanan konuk ekip, kalesini gole kapatarak devreye golsüz eşitlikle girdi. İLK POZİSYONUMUZ 85’TE İkinci yarıya Çağrı Oğuz hamlesiyle başlayarak orta saha direncini arttıran sarı yeşilliler, buna karşın hücumda yokları oynadı. 75.dakikadan itibaren gole ihtiyacı olan Karaman Belediyespor’un risk alarak öne çıkmasıyla her iki kalede de pozisyonlar olurken, temsilcimiz kendisi adına maçtaki ilk tehlike pozisyonunu 85.dakikada yakaladı. Berat Eyüpoğlu’nun ceza sahasına girer girmez sert şutu kalecide kalırken, pozisyonun devamında topla buluşan Çağrı’nın vuruşu üstten farklı şekilde dışarı çıktı. HASAN ÇAVDAR BELKİ DE TAKIMINI LİGDE TUTTU Uzatmalarla birlikte son 10 dakika golü daha çok arayan ve isteyen taraf olan Karaman Belediyespor, 90+5’te aradığı gole ulaştı. Atağa çıkarken top kaybeden sarı yeşilliler, hazırlıksız yakalandığı pozisyon sonrasında soğukkanlı bir hücum eden Karaman Belediyespor’da sahneye çıkan Hasan Çavdar, attığı kritik golle Darıca G.B’nin Play-Off ümitlerini yıkarken, takımına ligde kalma yolunda hayati bir gole imzasını koydu.

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, küme düşme hattında yer alan Karaman Belediyespor’a 90+5’te yediği golle 1-0 yenilerek Play-Off umutlarını tüketti. Rakiplerinin puan kaybettiği haftada farkı indirme şansını elinin tersiyle iten Darıca G.B, son hafta Tepecikspor karşısında formalite maçına çıkacak.

Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, gruptaki 31.maçında sahasında konuk ettiği Karaman Belediyespor’a 1-0 yenilerek az olan Play-Off şansını matematiksel olarak da bitirdi. Son yılların en kötü iç saha performansına imza atan sarı yeşilliler, Yozgatspor’un ardından bir diğer küme düşme hattındaki Karaman’a boyun eğerek dibe vurdu.

ÖNEMLİ EKSİKLERDEN YOKSUN ÇIKTIK

15 Temmuz Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Ahmet Kutluer, Ahmet Özer, Metin Güler, Nebi Tiryakioğlu, Yusuf Bildik, Samet Acar, Alper Doğan gibi 7 önemli isminden yoksun çıkan Darıca G.B, mücadeleye hırslı başlasa da, can derinde olan dirençli Karaman savunması karşısında pozisyon üretemedi. İlk 45 dakikada çok iyi kapanan konuk ekip, kalesini gole kapatarak devreye golsüz eşitlikle girdi.

İLK POZİSYONUMUZ 85’TE

İkinci yarıya Çağrı Oğuz hamlesiyle başlayarak orta saha direncini arttıran sarı yeşilliler, buna karşın hücumda yokları oynadı. 75.dakikadan itibaren gole ihtiyacı olan Karaman Belediyespor’un risk alarak öne çıkmasıyla her iki kalede de pozisyonlar olurken, temsilcimiz kendisi adına maçtaki ilk tehlike pozisyonunu 85.dakikada yakaladı. Berat Eyüpoğlu’nun ceza sahasına girer girmez sert şutu kalecide kalırken, pozisyonun devamında topla buluşan Çağrı’nın vuruşu üstten farklı şekilde dışarı çıktı.

HASAN ÇAVDAR BELKİ DE TAKIMINI LİGDE TUTTU

Uzatmalarla birlikte son 10 dakika golü daha çok arayan ve isteyen taraf olan Karaman Belediyespor, 90+5’te aradığı gole ulaştı. Atağa çıkarken top kaybeden sarı yeşilliler, hazırlıksız yakalandığı pozisyon sonrasında soğukkanlı bir hücum eden Karaman Belediyespor’da sahneye çıkan Hasan Çavdar, attığı kritik golle Darıca G.B’nin Play-Off ümitlerini yıkarken, takımına ligde kalma yolunda hayati bir gole imzasını koydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.