Cihan Soyluçiçek “Biz hala aşı bekliyoruz”

Çayırova 28.04.2021 - 13:48, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Cihan Soyluçiçek “Biz hala aşı bekliyoruz”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek emeklilere yapılan bayram zammını eleştirdi. 100 TL’lik zammı komik olarak değerlendiren Başkan Soyluçiçek, “İnsanlarla dalga geçiyorlar. Enflasyon nerelerde, verilen zam 100 TL. Emekliye reva mıdır bu rakam? Türkiye nasıl yönetiliyor, işte ortada. Bu yapılanlar komiklik. Emekliler için daha iyi bir zam yapılmalıydı” şeklinde konuştu. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek emeklilere yapılan bayram zammını değerlendirdi. Başkan Soyluçiçek, “Emeklilere yapılan zam 100 TL. Bayramda verdikleri rakam bu, ülke olarak nasıl yönetiliyoruz işte kanıtı. Daha güzel bir zam yapılmalıydı. Enflasyon nerelerde, zam 100 TL. Her şey artıyor, zamlar almış başını gitmiş. Emeklilere verilen zamma bakın? Bu insanlar tam kapanmada eve kapanacak, evlerine ihtiyaç alacak, borç ödeyecek, gidip 100 TL zam açıklıyorsun, insanda biraz vicdan olur, bunlar komiklik. Emeklilerimiz için reva mıdır bunlar? ifadesini kullandı. SALGIN BÖYLE YÖNETİLMEZ Başkan Soyluçiçek aşı çalışmalarına da değirerek “Avrupa ülkeleri pandemiyi bitirdi biz hala aşı gelecek diyoruz. Gelecekse gelsin de herkes aşı olsun. Aylardır aşı gelecek diyen Sağlık Bakanı,  bu nasıl aşıymış gelemedi. Çinde çıkan virüsü Çinliler bitirdi biz halen aşı bekliyoruz. Bu şekilde salgın nasıl bitecek? Bu şekilde aç kapa diyerek salgın mı yönetilir? Salgında başarısızız , sınıfta kaldık, salgın böyle yönetilmez” diyerek hükümete ağır eleştiriler gösterdi.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek emeklilere yapılan bayram zammını eleştirdi. 100 TL’lik zammı komik olarak değerlendiren Başkan Soyluçiçek, “İnsanlarla dalga geçiyorlar. Enflasyon nerelerde, verilen zam 100 TL. Emekliye reva mıdır bu rakam? Türkiye nasıl yönetiliyor, işte ortada. Bu yapılanlar komiklik. Emekliler için daha iyi bir zam yapılmalıydı” şeklinde konuştu.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek emeklilere yapılan bayram zammını değerlendirdi. Başkan Soyluçiçek, “Emeklilere yapılan zam 100 TL. Bayramda verdikleri rakam bu, ülke olarak nasıl yönetiliyoruz işte kanıtı. Daha güzel bir zam yapılmalıydı. Enflasyon nerelerde, zam 100 TL. Her şey artıyor, zamlar almış başını gitmiş. Emeklilere verilen zamma bakın? Bu insanlar tam kapanmada eve kapanacak, evlerine ihtiyaç alacak, borç ödeyecek, gidip 100 TL zam açıklıyorsun, insanda biraz vicdan olur, bunlar komiklik. Emeklilerimiz için reva mıdır bunlar? ifadesini kullandı.

SALGIN BÖYLE YÖNETİLMEZ

Başkan Soyluçiçek aşı çalışmalarına da değirerek “Avrupa ülkeleri pandemiyi bitirdi biz hala aşı gelecek diyoruz. Gelecekse gelsin de herkes aşı olsun. Aylardır aşı gelecek diyen Sağlık Bakanı,  bu nasıl aşıymış gelemedi. Çinde çıkan virüsü Çinliler bitirdi biz halen aşı bekliyoruz. Bu şekilde salgın nasıl bitecek? Bu şekilde aç kapa diyerek salgın mı yönetilir? Salgında başarısızız , sınıfta kaldık, salgın böyle yönetilmez” diyerek hükümete ağır eleştiriler gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.