Çiftçi, Vefa ekibi ile iftarda buluştu

Çayırova 04.05.2021 - 15:12, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Çiftçi, Vefa ekibi ile iftarda buluştu

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, salgın sürecinde özveriyle görev yapan Vefa Destek Ekibi ile iftar yemeğinde buluştu. Salgının başladığı günden bugüne gece gündüz demeden Çayırova halkına hizmet eden vefa destek ekibi ile birlikte iftarda yemeği yiyen Başkan Çiftçi, ekiple çay içip sohbet etti. Gönülden hizmetlerinden dolayı vefa ekibine teşekkür eden Başkan Çiftçi, “ Sizler halkımıza canla başla çalışarak gece gündüz demeden büyük özveriyle hizmet ediyorsunuz. Gönülden hizmet bu. Bu hizmetinizi hiçbir zaman unutmayacağım. Sizleri tebrik ediyor, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Çiftçi, Virüsle mücadele sürecinin başından beri Çayırova halkının sağlığını korumak için tüm imkânları seferber ettiklerini,  etmeye de devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, salgın sürecinde özveriyle görev yapan Vefa Destek Ekibi ile iftar yemeğinde buluştu. Salgının başladığı günden bugüne gece gündüz demeden Çayırova halkına hizmet eden vefa destek ekibi ile birlikte iftarda yemeği yiyen Başkan Çiftçi, ekiple çay içip sohbet etti. Gönülden hizmetlerinden dolayı vefa ekibine teşekkür eden Başkan Çiftçi, “ Sizler halkımıza canla başla çalışarak gece gündüz demeden büyük özveriyle hizmet ediyorsunuz. Gönülden hizmet bu. Bu hizmetinizi hiçbir zaman unutmayacağım. Sizleri tebrik ediyor, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Çiftçi, Virüsle mücadele sürecinin başından beri Çayırova halkının sağlığını korumak için tüm imkânları seferber ettiklerini,  etmeye de devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.