ÇİFTÇİ, SAĞLIKÇILARLA İFTAR YAPTI

Çayırova 09.05.2021 - 14:15, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇİFTÇİ, SAĞLIKÇILARLA İFTAR YAPTI

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görev yapan sağlık çalışanları ile iftarda bir araya geldi.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, değişik meslek grupları ile iftarda buluşmaya devam ediyor. Çiftçi, vefa destek, emniyet mensupları ve belediye temizlik işleri müdürlüğü ekiplerinden sonra Çayırova’da salgınla mücadelede ön saflarda yer alan fedakâr sağlık çalışanları ile birlikte orucunu açtı. Belediye Trafik Eğitim Parkı’nda İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli bir grup personelle iftar yemeği yiyen Başkan Çiftçi’ye İlçe Sağlık Müdürü Selim Çetintaş’ta eşlik etti. Sağlıkçılarla bir süre sohbet eden Başkan Çiftçi,” Bir yılı aşkındır süren salgınla mücadelede sizler en ön safta yer alıyorsunuz. Halkımızın sağlığını korumak için canla başla ve büyük özveri ile görev yapıyorsunuz. Sizlerin fedakâr hizmetini hiçbir zaman unutmayacağız. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görev yapan sağlık çalışanları ile iftarda bir araya geldi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, değişik meslek grupları ile iftarda buluşmaya devam ediyor. Çiftçi, vefa destek, emniyet mensupları ve belediye temizlik işleri müdürlüğü ekiplerinden sonra Çayırova’da salgınla mücadelede ön saflarda yer alan fedakâr sağlık çalışanları ile birlikte orucunu açtı. Belediye Trafik Eğitim Parkı’nda İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli bir grup personelle iftar yemeği yiyen Başkan Çiftçi’ye İlçe Sağlık Müdürü Selim Çetintaş’ta eşlik etti.
Sağlıkçılarla bir süre sohbet eden Başkan Çiftçi,” Bir yılı aşkındır süren salgınla mücadelede sizler en ön safta yer alıyorsunuz. Halkımızın sağlığını korumak için canla başla ve büyük özveri ile görev yapıyorsunuz. Sizlerin fedakâr hizmetini hiçbir zaman unutmayacağız. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.