CHP’ye sevinerek geri döndüler

GÜNDEM 29.04.2021 - 11:05, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

CHP’ye sevinerek geri döndüler

İYİ Parti kurulduğu süreçte CHP’den de birçok katılım olmuştu. Çayırova’da da CHP’den İYİ Parti’ye geçen, ardından 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti Meclis Üyesi Adayı Güzeltepe eski Belde Başkanı Necdet Doğan, Güzeltepe eski Belde Başkanı Oruç Gökbulak ve Mali Müşavir Barış Kaygusuz CHP’ye geri döndü. “YUVAYA DÖNDÜLER” CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek rozetleri partililere takdim edere şu açıklamalarda bulundu: “Halkın iktidarından kaçamazsınız Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova ilçe Başkanlığı olarak iktidar için çıktığımız yolda ailemizden kopanların tekrar yuvaya döndükleri ve geldikleri için kendilerine hoşgeldin diyorum Cumhuriyet halk Partisi iktidar yolunda.”

İYİ Parti kurulduğu süreçte CHP’den de birçok katılım olmuştu. Çayırova’da da CHP’den İYİ Parti’ye geçen, ardından 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti Meclis Üyesi Adayı Güzeltepe eski Belde Başkanı Necdet Doğan, Güzeltepe eski Belde Başkanı Oruç Gökbulak ve Mali Müşavir Barış Kaygusuz CHP’ye geri döndü.

“YUVAYA DÖNDÜLER”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek rozetleri partililere takdim edere şu açıklamalarda bulundu: “Halkın iktidarından kaçamazsınız Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova ilçe Başkanlığı olarak iktidar için çıktığımız yolda ailemizden kopanların tekrar yuvaya döndükleri ve geldikleri için kendilerine hoşgeldin diyorum Cumhuriyet halk Partisi iktidar yolunda.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.