CHP Kocaeli’den 23 Nisan kutlaması!

SİYASET 23.04.2021 - 11:33, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

CHP Kocaeli’den 23 Nisan kutlaması!

CHP Kocaeli İl Örgütü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Ata’nın huzuruna çıktı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebi ile Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen programında ardından İzmit Kültür Tepesi’nde Ata’nın huzuruna çıkarak parti çelengini sundu. Sokağa çıkma yasağı sebebi ile az sayıda katılımla gerçekleşen törene CHP Kocaeli İl Başkan Vekili Korkut Öz, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Zeki Karakadılar, İzmit İlçe Başkanı Başkanı Hakan Çakar ve İzmit İlçe Gençlik Kolu Başkanı Ali Sarı katıldı. HİÇBİR ETKİNLİKTEN GERİ KALMAYAN İKTİDAR 23 NİSAN’DA YOK Çelenk takdiminin ardından bir açıklama yapan CHP Kocaeli İl Başkan Vekili Korkut Öz, “Eşinin geçirdiği ameliyat sebebi ile törene katılamayan il başkanımız Harun Özgür Yıldızlı’nın selamlarını iletiyorum. Dilerdik ki 23 Nisan’da bu bayramın gerçek sahibi olan çocuklarımızla Ata’mızın huzuruna çıkalım. Ancak birkaç gün önce koronavirüsten ölen bir kişinin cenazesini hınca hınç dolduranlar 23 Nisan’ı sağlık yönünden tehlikeli buldu. Salgın tedbirleri kapsamında bugün düzenlenen resmi törende de, kendi düzenledikleri hiçbir etkinlikten geri kalmayan iktidarın bir temsilcisinin bile bulunmaması da zaten her şeyi açıkça ortaya koymaktadır.” dedi ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ATA’MIZIN HUZURUNDAYIZ Başkan vekili açıklamasına şu sözlerle devam etti; “Bugün Ata’mızın huzuruna çocuklarımız için çıktık. Tüm örgütümüz adına bir kez daha söz veriyoruz. Ata’mızın emanetlerine sahip çıkmaya, her türlü engellemelere rağmen bayramlarımızı, değerlerimizi yaşatmaya, Cumhuriyet’imizi savunmaya devam edeceğiz. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyet’imizin tüm kahramanlarını rahmetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101. yaşını kutluyorum”

CHP Kocaeli İl Örgütü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Ata’nın huzuruna çıktı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebi ile Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen programında ardından İzmit Kültür Tepesi’nde Ata’nın huzuruna çıkarak parti çelengini sundu. Sokağa çıkma yasağı sebebi ile az sayıda katılımla gerçekleşen törene CHP Kocaeli İl Başkan Vekili Korkut Öz, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Zeki Karakadılar, İzmit İlçe Başkanı Başkanı Hakan Çakar ve İzmit İlçe Gençlik Kolu Başkanı Ali Sarı katıldı.

HİÇBİR ETKİNLİKTEN GERİ KALMAYAN İKTİDAR 23 NİSAN’DA YOK

Çelenk takdiminin ardından bir açıklama yapan CHP Kocaeli İl Başkan Vekili Korkut Öz, “Eşinin geçirdiği ameliyat sebebi ile törene katılamayan il başkanımız Harun Özgür Yıldızlı’nın selamlarını iletiyorum. Dilerdik ki 23 Nisan’da bu bayramın gerçek sahibi olan çocuklarımızla Ata’mızın huzuruna çıkalım. Ancak birkaç gün önce koronavirüsten ölen bir kişinin cenazesini hınca hınç dolduranlar 23 Nisan’ı sağlık yönünden tehlikeli buldu. Salgın tedbirleri kapsamında bugün düzenlenen resmi törende de, kendi düzenledikleri hiçbir etkinlikten geri kalmayan iktidarın bir temsilcisinin bile bulunmaması da zaten her şeyi açıkça ortaya koymaktadır.” dedi

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ATA’MIZIN HUZURUNDAYIZ

Başkan vekili açıklamasına şu sözlerle devam etti; “Bugün Ata’mızın huzuruna çocuklarımız için çıktık. Tüm örgütümüz adına bir kez daha söz veriyoruz. Ata’mızın emanetlerine sahip çıkmaya, her türlü engellemelere rağmen bayramlarımızı, değerlerimizi yaşatmaya, Cumhuriyet’imizi savunmaya devam edeceğiz. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyet’imizin tüm kahramanlarını rahmetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101. yaşını kutluyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.