CHP Darıca 23 Nisan’ı kutladı

Darıca 23.04.2021 - 11:57, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

CHP Darıca 23 Nisan’ı kutladı

CHP Darıca İlçe Başkanlığı Darıca Sahilinde alternatif bir 23 Nisan çelenk sunma töreni gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen törene; CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk, Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa ve meclis üyeleri katıldı. Gerçekleştirilen alternatif törende bir konuşma yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “23 Nisan 1920 Türk Milleti'nin kendini yeniden var ettiği, egemenliğini ve bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, aynı zamanda bu egemenlik ve bağımsızlığı geleceğin tek teminatı çocuklara hediye ettiği şanlı bir tarihtir. TOPLUMA FAYDALI BİREYLER OLUŞTURMAK HEPİMİZİN GÖREVİ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyanın tek çocuk bayramı olup, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına en değerli armağanıdır. Çocuklarımıza emanet edilen Cumhuriyetimiz ’de çocuklarımızı kimseden korumaya gerek kalmadığı günleri birlikte kucaklayacağız. Çocuklarımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin teminatıdır, barışın ve umudun simgesidir. Dolayısıyla çocukları mutlu edebilmek, onlara iyi bir gelecek sunabilmek, milli ve manevi değerler aşılayarak, topluma faydalı bireyler oluşturmak hepimizin görevidir. MİLLİ BAYRAMLARIMIZ OLDUĞUNDA YASAK GETİRMEKTEN ÇEKİNMİYORLAR Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında, hak ettiğiniz gibi bir yaşama kavuşacağınız günlerin uzak olmadığını, bunun için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi istiyorum hepinizi sevgi ile kucaklıyorum. Ülke olarak Covid-19 salgının en riskli olduğu dönemleri yaşadığımız bu günlerde canı istediği gibi lebalep maskesiz mesafesiz kongre yapanlar, cenaze törenlerine katılanlar söz konusu milli bayramlarımız olduğunda yasak getirmekten çekinmiyorlar.  Pandemiyi dahi kendilerine göre ayarlayan bu zihniyete karşı milletimiz, sıkı sıkıya Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkmaya devam edecektir. Bayramlarımızın yasaklanmadığı, Caddelerimizin gelin misali süslendiği, tören alanlarının bayrama yakışır bir şekilde dolup taştığı ellerimizde bayraklarımızla karşıladığımız güzel günler göreceğiz, güneşli günler. GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLAR Egemenliğin Millet iradesine bırakıldığı ve Milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, tarihimizin önemli dönüm noktalarından birisi olan TBMM'nin açılışının 101. Yılında, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve sizlerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor; bağımsızlık uğruna mücadele vererek bu güzel bayramı gelecek nesillere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, saygıyla, şükranla anıyorum.”

CHP Darıca İlçe Başkanlığı Darıca Sahilinde alternatif bir 23 Nisan çelenk sunma töreni gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen törene; CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Selçuk, Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa ve meclis üyeleri katıldı. Gerçekleştirilen alternatif törende bir konuşma yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “23 Nisan 1920 Türk Milleti'nin kendini yeniden var ettiği, egemenliğini ve bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, aynı zamanda bu egemenlik ve bağımsızlığı geleceğin tek teminatı çocuklara hediye ettiği şanlı bir tarihtir.

TOPLUMA FAYDALI BİREYLER OLUŞTURMAK HEPİMİZİN GÖREVİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyanın tek çocuk bayramı olup, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına en değerli armağanıdır. Çocuklarımıza emanet edilen Cumhuriyetimiz ’de çocuklarımızı kimseden korumaya gerek kalmadığı günleri birlikte kucaklayacağız. Çocuklarımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin teminatıdır, barışın ve umudun simgesidir. Dolayısıyla çocukları mutlu edebilmek, onlara iyi bir gelecek sunabilmek, milli ve manevi değerler aşılayarak, topluma faydalı bireyler oluşturmak hepimizin görevidir.

MİLLİ BAYRAMLARIMIZ OLDUĞUNDA YASAK GETİRMEKTEN ÇEKİNMİYORLAR

Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında, hak ettiğiniz gibi bir yaşama kavuşacağınız günlerin uzak olmadığını, bunun için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi istiyorum hepinizi sevgi ile kucaklıyorum. Ülke olarak Covid-19 salgının en riskli olduğu dönemleri yaşadığımız bu günlerde canı istediği gibi lebalep maskesiz mesafesiz kongre yapanlar, cenaze törenlerine katılanlar söz konusu milli bayramlarımız olduğunda yasak getirmekten çekinmiyorlar.  Pandemiyi dahi kendilerine göre ayarlayan bu zihniyete karşı milletimiz, sıkı sıkıya Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkmaya devam edecektir. Bayramlarımızın yasaklanmadığı, Caddelerimizin gelin misali süslendiği, tören alanlarının bayrama yakışır bir şekilde dolup taştığı ellerimizde bayraklarımızla karşıladığımız güzel günler göreceğiz, güneşli günler.

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLAR

Egemenliğin Millet iradesine bırakıldığı ve Milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, tarihimizin önemli dönüm noktalarından birisi olan TBMM'nin açılışının 101. Yılında, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve sizlerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor; bağımsızlık uğruna mücadele vererek bu güzel bayramı gelecek nesillere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, saygıyla, şükranla anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.