Çelik’ten dezenfektan tepkisi

SİYASET 21.04.2021 - 10:51, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Çelik’ten dezenfektan tepkisi

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve eşi Hasan Pekcan’a ait Nanoksia Biyoteknoloji firmasından, Ticaret Bakanlığı’na 9 milyon liralık dezenfektan alınmasına tepki gösterdi. Çelik, “Alınan bu dezenfektanlar kime göre ve neye göre daha ucuz” sorusunu sordu. Ticaret Bakanlığı’ndan, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve eşi Hasan Pekcan’a ait Nanoksia Biyoteknoloji firmasından 9 milyon liralık dezenfektan alındığı iddiaları Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan kabul etmişti. Bakanlık, Nanoksia Biyoteknoloji şirketinden 507 bin 880 liralık ürün alındığını doğrularken, “Piyasa fiyatlarından oldukça aşağıda, usulüne uygun bir biçimde gerçekleştirildi” duyurusunu yapmıştı. NEYE GÖRE UCUZ? Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Ticaret Bakanlığı’na alınan dezanfektanı sosyal medya hesabı üzerinden sorguladı. Çelik paylaşımda, “Ticaret Bakanı Pekcan, kendi şirketinden mal aldığını itiraf etti ve ‘Biz daha ucuza aldık’ açıklamasında bulundu. Alınan bu dezenfektanlar kime göre ve neye göre daha ucuz? Yükselen Ticaret Bakanı” ifadelerine yer verdi. Resmi Gazete’de dün gün yayımlanan karara göre de Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın görevine son verildi. Pekcan’ın yerine ise Mehmet Muş atandı.

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve eşi Hasan Pekcan’a ait Nanoksia Biyoteknoloji firmasından, Ticaret Bakanlığı’na 9 milyon liralık dezenfektan alınmasına tepki gösterdi. Çelik, “Alınan bu dezenfektanlar kime göre ve neye göre daha ucuz” sorusunu sordu.

Ticaret Bakanlığı’ndan, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve eşi Hasan Pekcan’a ait Nanoksia Biyoteknoloji firmasından 9 milyon liralık dezenfektan alındığı iddiaları Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan kabul etmişti. Bakanlık, Nanoksia Biyoteknoloji şirketinden 507 bin 880 liralık ürün alındığını doğrularken, “Piyasa fiyatlarından oldukça aşağıda, usulüne uygun bir biçimde gerçekleştirildi” duyurusunu yapmıştı.

NEYE GÖRE UCUZ?

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Ticaret Bakanlığı’na alınan dezanfektanı sosyal medya hesabı üzerinden sorguladı. Çelik paylaşımda, “Ticaret Bakanı Pekcan, kendi şirketinden mal aldığını itiraf etti ve ‘Biz daha ucuza aldık’ açıklamasında bulundu. Alınan bu dezenfektanlar kime göre ve neye göre daha ucuz? Yükselen Ticaret Bakanı” ifadelerine yer verdi. Resmi Gazete’de dün gün yayımlanan karara göre de Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın görevine son verildi. Pekcan’ın yerine ise Mehmet Muş atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.