Çayırova yaza hazırlanıyor!

Çayırova 28.04.2021 - 11:16, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Çayırova yaza hazırlanıyor!

Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki yeşil alan ve parklarda çim biçme ve tırpan çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, yeşil alanlarda ve çeşitli noktalarda uzayan yabani otları temizliyor. İlçe genelinde hummalı çalışma yapan ekipler yaz mevsiminde en çok kullanılan ortak alanlardan olan park, bahçe ve mesire alanlarında ara vermeden çalışmalarına devam ediyor. Yoğun bir mesai yapan ekipler, park ve bahçelerde tamir, bakım ve onarım çalışmaları da yaparak parkları hazır hale getiriyor. Çayırova’nın dört bir yanında çim biçen ve tırpan çalışması yapan ekipler hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki yeşil alan ve parklarda çim biçme ve tırpan çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, yeşil alanlarda ve çeşitli noktalarda uzayan yabani otları temizliyor. İlçe genelinde hummalı çalışma yapan ekipler yaz mevsiminde en çok kullanılan ortak alanlardan olan park, bahçe ve mesire alanlarında ara vermeden çalışmalarına devam ediyor. Yoğun bir mesai yapan ekipler, park ve bahçelerde tamir, bakım ve onarım çalışmaları da yaparak parkları hazır hale getiriyor. Çayırova’nın dört bir yanında çim biçen ve tırpan çalışması yapan ekipler hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.