Çayırova ‘İYİ Parti’yi seçiyor

Çayırova 10.03.2021 - 15:55, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Çayırova ‘İYİ Parti’yi seçiyor

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanlığı ilçede başlattığı üye çalışmalarına hız verdi. İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, "Partimiz hızla büyüyor "dedi. İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanlığı ilçede başlattığı üye çalışması ile partisine her geçen gün yeni bir üye ekliyor. Çayırova’yı daha ‘İYİ’ yapmak için çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirten İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal sahaya da ineceklerinin sinyallerini verdi. BAŞARACAĞIZ Başkan Uzunal açıklamasında, “Çayırova halkının üye çağrımızı dikkatle benimsemesi, yoğun ilgisi ve İYİ Parti ailesinin hızla büyümesini görmekten çok mutluyuz. İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanlığı olarak, partimizin bütün organlarıyla, Çayırovalı hemşerilerimize hizmet vermek ve vatandaşın bütün sıkıntısına ışık olmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Öncelikle Çayırova ve tüm Türkiye için çalışmaktan yılmayacağız, yorulmayacağız ve başaracağız "ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanlığı ilçede başlattığı üye çalışmalarına hız verdi. İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, "Partimiz hızla büyüyor "dedi.

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanlığı ilçede başlattığı üye çalışması ile partisine her geçen gün yeni bir üye ekliyor. Çayırova’yı daha ‘İYİ’ yapmak için çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirten İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal sahaya da ineceklerinin sinyallerini verdi.

BAŞARACAĞIZ

Başkan Uzunal açıklamasında, “Çayırova halkının üye çağrımızı dikkatle benimsemesi, yoğun ilgisi ve İYİ Parti ailesinin hızla büyümesini görmekten çok mutluyuz. İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanlığı olarak, partimizin bütün organlarıyla, Çayırovalı hemşerilerimize hizmet vermek ve vatandaşın bütün sıkıntısına ışık olmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Öncelikle Çayırova ve tüm Türkiye için çalışmaktan yılmayacağız, yorulmayacağız ve başaracağız "ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.