Çayırova’dan ‘Cumhur İttifakı’ birliği mesajı

Çayırova 02.03.2021 - 13:32, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Çayırova’dan ‘Cumhur İttifakı’ birliği mesajı

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve beraberindeki ekip Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ziyaret ederek Çayırova’nın daha yaşanabilir bir kent olması için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve Çayırova Belediyesi MHP Meclis Üyeleri Davut Akçay, Murat Dinç ve Şahin Ayaz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Çayırova’nın sorunları ve çözüm haritası konuşuldu. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve beraberindeki ekibe teşekkür ederek, “Cumhur İttifakı ortağımız MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve MHP’li meclis üyelerimiz ziyaretimize geldi, yaptığımız hizmetlerle ilgili istişarelerde bulunduk. Çayırova’nın sorunlarını ve çözüm haritasını konuştuk” dedi. ORTAK AKIL İLE YÖNETECEĞİZ Ziyarette konuşan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek, “31 Mart Yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı adayımız olan Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi ile Çayırova’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Cumhur ittifakı birliği çerçevesinde Çayırova’yı ortak akıl ile yöneteceğiz. ÇayırovamızIn daha yaşanabilir bir kent olması için çalışacağız” dedi.

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve beraberindeki ekip Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ziyaret ederek Çayırova’nın daha yaşanabilir bir kent olması için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve Çayırova Belediyesi MHP Meclis Üyeleri Davut Akçay, Murat Dinç ve Şahin Ayaz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Çayırova’nın sorunları ve çözüm haritası konuşuldu. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve beraberindeki ekibe teşekkür ederek, “Cumhur İttifakı ortağımız MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve MHP’li meclis üyelerimiz ziyaretimize geldi, yaptığımız hizmetlerle ilgili istişarelerde bulunduk. Çayırova’nın sorunlarını ve çözüm haritasını konuştuk” dedi.

ORTAK AKIL İLE YÖNETECEĞİZ

Ziyarette konuşan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek, “31 Mart Yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı adayımız olan Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi ile Çayırova’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Cumhur ittifakı birliği çerçevesinde Çayırova’yı ortak akıl ile yöneteceğiz. ÇayırovamızIn daha yaşanabilir bir kent olması için çalışacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.