Çayırova’da yeni başkan göreve başladı

Çayırova 27.01.2021 - 12:37, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Çayırova’da yeni başkan göreve başladı

MHP Kocaeli İl Teşkilatı, daraltılmış istişare toplantısında il ve ilçe kadın kollarını açıklamıştı. Yapılan atamaya göre Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Boz getirilmişti. Boz, dün gerçekleştirilen devir teslim töreni ile Sibel Kurt’tan görevi devraldı. MHP Kocaeli İl Teşkilatı, geçtiğimiz hafta İzmit Antikkapı Restaurant’da daraltılmış istişare toplantısını gerçekleştirerek il ve 12 ilçe kadın kollarını açıklamıştı. MHP Çayırova İlçe Başkanlığı’nda dün düzenlenen törenle İlçe Kadın Kolları Başkanlığına getirilen Meryem Boz görevi Sibel Kurt’tan devraldı. Gerçekleştirilen devir teslim törenine; il başkan yardımcıları, ilçe başkanı, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. CUMHUR İTTİFAKINI DAHA YÜKSEKLERE TAŞIYACAĞIZ MHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Meryem Boz, bu zamana kadar gerçekleştirdiği hizmetlerinden ötürü Sibel Kurt’a teşekkür etti. Yeni Başkan Boz, “Bu görevi layık gören il başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Görev sürem boyunca elimizden gelenin fazlasını yaparak partimizi ‘Cumhur İttifakı’ minvalinde daha yükseklere taşıyacağız. İlçe eski kadın kolları başkanımız Sibel Kurt’a gerçekleştirdiği çalışmalardan ötürü teşekkür ederim. Yolu açık olsun” dedi.

MHP Kocaeli İl Teşkilatı, daraltılmış istişare toplantısında il ve ilçe kadın kollarını açıklamıştı. Yapılan atamaya göre Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Boz getirilmişti. Boz, dün gerçekleştirilen devir teslim töreni ile Sibel Kurt’tan görevi devraldı.

MHP Kocaeli İl Teşkilatı, geçtiğimiz hafta İzmit Antikkapı Restaurant’da daraltılmış istişare toplantısını gerçekleştirerek il ve 12 ilçe kadın kollarını açıklamıştı. MHP Çayırova İlçe Başkanlığı’nda dün düzenlenen törenle İlçe Kadın Kolları Başkanlığına getirilen Meryem Boz görevi Sibel Kurt’tan devraldı. Gerçekleştirilen devir teslim törenine; il başkan yardımcıları, ilçe başkanı, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

CUMHUR İTTİFAKINI DAHA YÜKSEKLERE TAŞIYACAĞIZ

MHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Meryem Boz, bu zamana kadar gerçekleştirdiği hizmetlerinden ötürü Sibel Kurt’a teşekkür etti. Yeni Başkan Boz, “Bu görevi layık gören il başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Görev sürem boyunca elimizden gelenin fazlasını yaparak partimizi ‘Cumhur İttifakı’ minvalinde daha yükseklere taşıyacağız. İlçe eski kadın kolları başkanımız Sibel Kurt’a gerçekleştirdiği çalışmalardan ötürü teşekkür ederim. Yolu açık olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.