Çayırova’da aşı seferberliği

Çayırova 09.03.2021 - 16:29, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Çayırova’da aşı seferberliği

Çayırova’da aşı seferberliği
Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğü 65 yaş üstü vatandaşların aşılanması için adeta seferberlik başlattı. Müdürlük, belirlediği tarihlerde mahalle mahalle gezerek randevusuz bir şekilde 65 yaş üstü vatandaşların aşısını yapacak. Çayırova’da 65 yaş üzeri vatandaşların aşılanması 12 Şubat’ta başlamıştı. 12 Şubat’tan bu yana 65 yaş ve üzeri aşılanmayan vatandaşlar için Çayırova’da adeta seferberlik başlatıldı. Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğü, ilçede aşılanmayan 65 yaş üstü vatandaş kalmasın diye bir aşı programı oluşturdu. 65 yaş üstü vatandaşlar belirlenen programa ve yere göre randevusuz bir şekilde aşı olabilecek. MAHALLE MAHALLE RANDEVUSUZ AŞI Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Çayırova’da aşılanmayan 65 yaş üstü vatandaşımız kalmasın diye mahalle mahalle saat 10.00 ile 14.00 arasında aşılama programları oluşturduk. Programa göre; Emek Mahallesi’nde ikamet eden 65 yaş üstü vatandaşlarımız 11 Mart’ta Sivaslılar Derneği’nde, Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden 65 yaş üstü vatandaşlarımız 11 Mart’ta Köşem Kıraathanesi’nde, Akse Mahallesi’nde ikamet eden 65 yaş üstü vatandaşlarımız 12 Mart’ta mahalle muhtarlığında, Özgürlük Mahallesi’nde ikamet eden 65 yaş üstü vatandaşlarımız 12 Mart’ta Erzincan Kızıleniş Köyü Dernek Lokali’nde, İnönü Mahallesi’nde ikamet eden 65 yaş üstü vatandaşlarımız 13 Mart’ta Selimiye Camii Kuran Kursu’nda aşılanacak. 65 yaş üstü vatandaşlarımız randevusuz bir şekilde saat 10.00 ile 14.00’da ikamet ettikleri mahallelerin yer ve saatine göre aşılanmaya gelmelidir. Virüsü aşılanma ile yeneceğiz” ifadelerine yer verildi.    
Çayırova’da aşı seferberliği

Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğü 65 yaş üstü vatandaşların aşılanması için adeta seferberlik başlattı. Müdürlük, belirlediği tarihlerde mahalle mahalle gezerek randevusuz bir şekilde 65 yaş üstü vatandaşların aşısını yapacak.

Çayırova’da 65 yaş üzeri vatandaşların aşılanması 12 Şubat’ta başlamıştı. 12 Şubat’tan bu yana 65 yaş ve üzeri aşılanmayan vatandaşlar için Çayırova’da adeta seferberlik başlatıldı. Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğü, ilçede aşılanmayan 65 yaş üstü vatandaş kalmasın diye bir aşı programı oluşturdu. 65 yaş üstü vatandaşlar belirlenen programa ve yere göre randevusuz bir şekilde aşı olabilecek.

MAHALLE MAHALLE RANDEVUSUZ AŞI

Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Çayırova’da aşılanmayan 65 yaş üstü vatandaşımız kalmasın diye mahalle mahalle saat 10.00 ile 14.00 arasında aşılama programları oluşturduk. Programa göre; Emek Mahallesi’nde ikamet eden 65 yaş üstü vatandaşlarımız 11 Mart’ta Sivaslılar Derneği’nde, Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden 65 yaş üstü vatandaşlarımız 11 Mart’ta Köşem Kıraathanesi’nde, Akse Mahallesi’nde ikamet eden 65 yaş üstü vatandaşlarımız 12 Mart’ta mahalle muhtarlığında, Özgürlük Mahallesi’nde ikamet eden 65 yaş üstü vatandaşlarımız 12 Mart’ta Erzincan Kızıleniş Köyü Dernek Lokali’nde, İnönü Mahallesi’nde ikamet eden 65 yaş üstü vatandaşlarımız 13 Mart’ta Selimiye Camii Kuran Kursu’nda aşılanacak. 65 yaş üstü vatandaşlarımız randevusuz bir şekilde saat 10.00 ile 14.00’da ikamet ettikleri mahallelerin yer ve saatine göre aşılanmaya gelmelidir. Virüsü aşılanma ile yeneceğiz” ifadelerine yer verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.