ÇAYIROVALI ÖĞRENCİLERİN BU AYKİ MEKTUP ARKADAŞI: ATATÜRK

EĞİTİM 21.04.2021 - 09:34, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVALI ÖĞRENCİLERİN BU AYKİ MEKTUP ARKADAŞI: ATATÜRK

Çayırova Fuat Sezgin İlkokulu ‘Mektup Arkadaşım’ etkinliği kapsamında bu ay ‘Atatürk’e Mektup’ çalışması gerçekleştirdi. Çayırova Fuat Sezgin İlkokulu öğrencileri ‘Mektup Arkadaşım’ etkinliği kapsamında her ay bir mektup arkadaşı belirleyerek mektup yazıyor. Çayırova Fuat Sezgin İlkokulu öğrencilerinin bu ayki mektup arkadaşları Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk oldu. Öğrencilerin çalışmaları hakkında bilgi veren Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, “Çayırova Fuat Sezgin İlkokulumuzca nisan ayında, Mektup Arkadaşım etkinliği kapsamında ‘Atatürk'e Mektup’ çalışması gerçekleştirilmiştir. Bu etkinlikle öğrencilerin duygu ve düşüncelerini ifade edebilme ve bu düşüncelerini yazım, metin kuralları çerçevesinde kâğıda dökebilme becerileri göstermesi hedeflenmiştir” dedi.

Çayırova Fuat Sezgin İlkokulu ‘Mektup Arkadaşım’ etkinliği kapsamında bu ay ‘Atatürk’e Mektup’ çalışması gerçekleştirdi.

Çayırova Fuat Sezgin İlkokulu öğrencileri ‘Mektup Arkadaşım’ etkinliği kapsamında her ay bir mektup arkadaşı belirleyerek mektup yazıyor. Çayırova Fuat Sezgin İlkokulu öğrencilerinin bu ayki mektup arkadaşları Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk oldu. Öğrencilerin çalışmaları hakkında bilgi veren Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, “Çayırova Fuat Sezgin İlkokulumuzca nisan ayında, Mektup Arkadaşım etkinliği kapsamında ‘Atatürk'e Mektup’ çalışması gerçekleştirilmiştir. Bu etkinlikle öğrencilerin duygu ve düşüncelerini ifade edebilme ve bu düşüncelerini yazım, metin kuralları çerçevesinde kâğıda dökebilme becerileri göstermesi hedeflenmiştir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.