ÇAYIROVALI ÖĞRENCİLER HEM EĞLENİYOR HEM ÖĞRENİYOR!

Çayırova 30.03.2021 - 10:23, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVALI ÖĞRENCİLER HEM EĞLENİYOR HEM ÖĞRENİYOR!

Kocaeli Valiliği’nin başlatmış olduğu ve ilimizde sosyal desteğe ihtiyaç duyan öğrenciler için hazırlanan 19 faaliyetli ‘Kocaeli Önem Projesi’ ana başlığı altında tüm okul ve kurumlarda sürdürülüyor. Proje kapsamında öğrenciler hem eğleniyor hem öğreniyor. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün önderliğinde okullarda süren Kocaeli ÖNEM Projesi (Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele) tüm hızıyla sürüyor. Proje kapsamında Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri "Önemli değerlerimiz var" ve "Doğa bizim için önemli" etkinliklerini gerçekleştirdi. "Önemli değerlerimiz var" etkinliği kapsamında Çoban Mustafa Paşa Camisi ve türbesi ziyaret ederek cami ve türbe hakkında bilgiler alan Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Okulu öğrencileri "Doğa bizim için önemli" etkinliği kapsamında ise Beylikdağı Mesire Alanı'nda doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Okulu öğrencileri görme engelli arkadaşlarına bulundukları yerin doğasını tasvir ederek hem kendilerinin hem de arkadaşlarının farkındalığını arttırdı.

Kocaeli Valiliği’nin başlatmış olduğu ve ilimizde sosyal desteğe ihtiyaç duyan öğrenciler için hazırlanan 19 faaliyetli ‘Kocaeli Önem Projesi’ ana başlığı altında tüm okul ve kurumlarda sürdürülüyor. Proje kapsamında öğrenciler hem eğleniyor hem öğreniyor.

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün önderliğinde okullarda süren Kocaeli ÖNEM Projesi (Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele) tüm hızıyla sürüyor. Proje kapsamında Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri "Önemli değerlerimiz var" ve "Doğa bizim için önemli" etkinliklerini gerçekleştirdi. "Önemli değerlerimiz var" etkinliği kapsamında Çoban Mustafa Paşa Camisi ve türbesi ziyaret ederek cami ve türbe hakkında bilgiler alan Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Okulu öğrencileri "Doğa bizim için önemli" etkinliği kapsamında ise Beylikdağı Mesire Alanı'nda doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Okulu öğrencileri görme engelli arkadaşlarına bulundukları yerin doğasını tasvir ederek hem kendilerinin hem de arkadaşlarının farkındalığını arttırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.