ÇAYIROVA GELECEĞE 'NEFES' OLACAK!

Çayırova 19.02.2021 - 16:16, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVA GELECEĞE 'NEFES' OLACAK!

Gebze Orman İşletme Müdürlüğü “Tohumdan Fidana” projesi kapsamında Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 2 bin 500 adet fidan tohumu verildi. Tohumdan Fidana” projesi kapsamında Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 2 bin 500 adet fidan tohumu dağıtıldı. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’un teslim aldığı tohumlar yakın zamanda öğrencilere dağıtılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, “Orman Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığımızca yürütülen Tohumdan Ormana Geleceğe Nefes projesi ile öğrencilerimize kendi ağaçlarını büyütmek için dağıtılacak tohumları Gebze Orman Müdürlüğünden teslim aldık. 2 bin 500 fidan tohumları, yakın zamanda öğrencilere verilmek üzere okullara dağıtılacak. Hep beraber daha yeşil bir dünya için “Geleceğe Nefes Ol” diyoruz” dedi.

Gebze Orman İşletme Müdürlüğü “Tohumdan Fidana” projesi kapsamında Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 2 bin 500 adet fidan tohumu verildi.

Tohumdan Fidana” projesi kapsamında Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 2 bin 500 adet fidan tohumu dağıtıldı. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’un teslim aldığı tohumlar yakın zamanda öğrencilere dağıtılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, “Orman Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığımızca yürütülen Tohumdan Ormana Geleceğe Nefes projesi ile öğrencilerimize kendi ağaçlarını büyütmek için dağıtılacak tohumları Gebze Orman Müdürlüğünden teslim aldık. 2 bin 500 fidan tohumları, yakın zamanda öğrencilere verilmek üzere okullara dağıtılacak. Hep beraber daha yeşil bir dünya için “Geleceğe Nefes Ol” diyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.