ÇAYIROVA CHP VATANDAŞLA BULUŞTU

SİYASET 12.10.2020 - 14:36, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVA CHP VATANDAŞLA BULUŞTU

CHP Çayırova İlçe Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çalışmaları kapsamında Özgürlük Mahallesi'nde vatandaşı ziyaret etti. CHP Çayırova İlçe Başkanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Çalışmaları kapsamında Özgürlük Mahallesi’nde bulunan vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet gerçekleştirdi. Ziyaret hakkında açıklamalar yapan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çalışmaları kapsamında özgürlük mahallesi'nde halkımızla Hem hasbihal ederek broşürlerimizi taktim ettik. Hem ay yıldızlı bayraklarımız başta olmak üzere Partimizin ikinci yüzyıla çağrı beyannamesini hem de korona ile savaşta CHP’nin ne önerdiğini buna karşın AK Parti’nin ne yaptığını anlattık. Ekim cumhuriyettir,  Ekim ilimdir, Ekim ilimdir, Ekim uygarlıktır, Ekim çağdaşlıktır” ifadelerinde bulundu.

CHP Çayırova İlçe Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çalışmaları kapsamında Özgürlük Mahallesi'nde vatandaşı ziyaret etti.

CHP Çayırova İlçe Başkanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Çalışmaları kapsamında Özgürlük Mahallesi’nde bulunan vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet gerçekleştirdi. Ziyaret hakkında açıklamalar yapan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çalışmaları kapsamında özgürlük mahallesi'nde halkımızla Hem hasbihal ederek broşürlerimizi taktim ettik. Hem ay yıldızlı bayraklarımız başta olmak üzere Partimizin ikinci yüzyıla çağrı beyannamesini hem de korona ile savaşta CHP’nin ne önerdiğini buna karşın AK Parti’nin ne yaptığını anlattık. Ekim cumhuriyettir,  Ekim ilimdir, Ekim ilimdir, Ekim uygarlıktır, Ekim çağdaşlıktır” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.