ÇAYIROVA BELEDİYESİ, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YEMEK DAĞITTI!

Çayırova 23.02.2021 - 11:16, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVA BELEDİYESİ, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YEMEK DAĞITTI!

Sosyal belediyecilikte örnek çalışmalara imza atmaya devam eden Çayırova Belediyesi, ilçede yemek yapacak durumu olmayan ve kendine bakmakta zorluk çeken vatandaşlara yardım elini uzattı. Çayırova Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtıyor. İhtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında olan Çayırova Belediyesi yaklaşık üç aydır kendisine bakmakta zorluk çeken 40 aileye haftanın 7 günü sıcak yemek dağıtıyor. Çayırova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından devam eden uygulama kapsamında 4 çeşitten oluşan menü her gün ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine teslim ediliyor. İlçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda, giysi ve temizlik malzemeleri desteğinin yanında Çayırova Kartla mağazalardan alışveriş yapma imkânı sunan Çayırova Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşları hiçbir zaman yalnız bırakmıyor.

Sosyal belediyecilikte örnek çalışmalara imza atmaya devam eden Çayırova Belediyesi, ilçede yemek yapacak durumu olmayan ve kendine bakmakta zorluk çeken vatandaşlara yardım elini uzattı.

Çayırova Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtıyor. İhtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında olan Çayırova Belediyesi yaklaşık üç aydır kendisine bakmakta zorluk çeken 40 aileye haftanın 7 günü sıcak yemek dağıtıyor. Çayırova Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından devam eden uygulama kapsamında 4 çeşitten oluşan menü her gün ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine teslim ediliyor. İlçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda, giysi ve temizlik malzemeleri desteğinin yanında Çayırova Kartla mağazalardan alışveriş yapma imkânı sunan Çayırova Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşları hiçbir zaman yalnız bırakmıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.