ÇAKMAK, “KÖRFEZ’İN DİBİ ÇOK TEMİZ”

KOCAELİ 27.04.2021 - 15:40, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAKMAK, “KÖRFEZ’İN DİBİ ÇOK TEMİZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, helikopter ile İzmit Körfezi’ni turlayarak denetimlerde bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, helikopter ile İzmit Körfezi’ni turladı. Başkan Vekili Çakmak, uçaktan yaptığı Körfez incelemesi ile ilgili yaptığı açıklamada; “İzmit Körfezi’ne göz bebeğimiz gibi bakıyoruz. İzmit Körfezi’nin kanatlı koruyucusu ile havadan denetim yapan ekiplerimizin çalışmalarına eşlik ettik” dedi. “KÖRFEZ SÜREKLİ DENETLENİYOR” İzmit Körfezi’nin Kocaeli sınırlarının sürekli denetlendiğini ve çok temiz olduğunu söyleyen Başkan Vekili Yaşar Çakmak, “Bölgedeki gemilerin ve fabrikaların durumu ile ilgili inceleme yaptık. Çok düzenli denetimler yapılıyor. Cezalar da ciddi anlamda caydırıcı olduğu için gemiler denize daha atık bırakamıyor. Ceza kesildiğinde hemen gemiler de birbirine haber verdiği için bu da caydırıcı oluyor. Körfez’in dibinde çok fazla balık popülasyonu var, flamingolar Körfez’de geziyor. Kocaeli sınırları içerisinde 37 liman ve bu kadar kimya tesisi olmasına rağmen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez’i bu kadar temiz tutabiliyorsa bu bir başarıdır. Bu denetimler 15 yıldır yapılıyor ve önemli sonuçlar veriliyor” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, helikopter ile İzmit Körfezi’ni turlayarak denetimlerde bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, helikopter ile İzmit Körfezi’ni turladı. Başkan Vekili Çakmak, uçaktan yaptığı Körfez incelemesi ile ilgili yaptığı açıklamada; “İzmit Körfezi’ne göz bebeğimiz gibi bakıyoruz. İzmit Körfezi’nin kanatlı koruyucusu ile havadan denetim yapan ekiplerimizin çalışmalarına eşlik ettik” dedi.

“KÖRFEZ SÜREKLİ DENETLENİYOR”

İzmit Körfezi’nin Kocaeli sınırlarının sürekli denetlendiğini ve çok temiz olduğunu söyleyen Başkan Vekili Yaşar Çakmak, “Bölgedeki gemilerin ve fabrikaların durumu ile ilgili inceleme yaptık. Çok düzenli denetimler yapılıyor. Cezalar da ciddi anlamda caydırıcı olduğu için gemiler denize daha atık bırakamıyor. Ceza kesildiğinde hemen gemiler de birbirine haber verdiği için bu da caydırıcı oluyor. Körfez’in dibinde çok fazla balık popülasyonu var, flamingolar Körfez’de geziyor. Kocaeli sınırları içerisinde 37 liman ve bu kadar kimya tesisi olmasına rağmen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez’i bu kadar temiz tutabiliyorsa bu bir başarıdır. Bu denetimler 15 yıldır yapılıyor ve önemli sonuçlar veriliyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.