BÜYÜKŞEHİR, DİLOVASI’NDAKİ MEZARLIKLARI ONARIYOR!

Dilovası 15.03.2021 - 10:35, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BÜYÜKŞEHİR, DİLOVASI’NDAKİ MEZARLIKLARI ONARIYOR!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’ndaki Orhangazi ve Demirciler Köyü Mezarlıklarının yol ve taş duvar düzenlemesini gerçekleştirdi. 500 metrelik taş duvar imalatı yapacak olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri şehitlik ve diğer mezarlıklarında bakım, onarım ve temizliğini yapacak. Şehir genelindeki şehitlik ve diğer mezarlıkların bakım, onarım ve temizliklerini düzenli bir şekilde yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe mezarlıklarındaki çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Dilovası ilçesi Orhangazi ve Demirciler Köyü Mezarlıklarında yol ve taş duvar işleri gerçekleştiriliyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri Dilovası Orhangazi Mezarlığının dik olan kısımlarında kademelendirme çalışması gerçekleştiriliyor. Yol oluşturma çalışması kapsamında yapılan hafriyat işleri bitirilirken toplamda 500 metrelik taş duvar imalatına da başlandı. Çalışmalar dahilinde Demirciler Köyü Mezarlığı’nın iç kısmına beton yapılacak. 200 metre uzunluk, 5 metre genişliğe sahip olacak olan beton yol için kazı tamamlandı ve beton dökümü öncesi kalıplar çakıldı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’ndaki Orhangazi ve Demirciler Köyü Mezarlıklarının yol ve taş duvar düzenlemesini gerçekleştirdi. 500 metrelik taş duvar imalatı yapacak olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri şehitlik ve diğer mezarlıklarında bakım, onarım ve temizliğini yapacak.

Şehir genelindeki şehitlik ve diğer mezarlıkların bakım, onarım ve temizliklerini düzenli bir şekilde yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe mezarlıklarındaki çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Dilovası ilçesi Orhangazi ve Demirciler Köyü Mezarlıklarında yol ve taş duvar işleri gerçekleştiriliyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri Dilovası Orhangazi Mezarlığının dik olan kısımlarında kademelendirme çalışması gerçekleştiriliyor. Yol oluşturma çalışması kapsamında yapılan hafriyat işleri bitirilirken toplamda 500 metrelik taş duvar imalatına da başlandı. Çalışmalar dahilinde Demirciler Köyü Mezarlığı’nın iç kısmına beton yapılacak. 200 metre uzunluk, 5 metre genişliğe sahip olacak olan beton yol için kazı tamamlandı ve beton dökümü öncesi kalıplar çakıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.