BÜYÜKGÖZ, GEBZE’NİN KIRSAL MAHALLELERİNİ DOLAŞTI!

GEBZE 11.05.2021 - 09:30, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BÜYÜKGÖZ, GEBZE’NİN KIRSAL MAHALLELERİNİ DOLAŞTI!

Başkan Büyükgöz’den bayram öncesi köy ziyaretleri. Cumaköy, Kadıllı ve Mollafenari mahallelerini ziyaret eden Başkan Büyükgöz, vatandaşların evlerine konuk oldu. Başkan Büyükgöz’den bayram öncesi köy ziyaretleri. Yoğun gece hizmet ve ziyaretçi trafiğine rağmen mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ramazan bayramı öncesi Gebze’nin kırsal mahallelerini dolaştı. Cumaköy, Kadıllı ve Mollafenari mahallelerini ziyaret eden Başkan Büyükgöz, vatandaşların evlerine konuk oldu. Kadıllı Mahallesi sakinlerinden Sevim Mandıra’nın evine konuk olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz daha sonra Kadıllı sakini Hatice Hanım’ı da ziyaret ederek yaklaşan Ramazan bayramlarını tebrik etti. RAMAZAN BAYRAMLARINI TEBRİK ETTİ Kadıllı sakini Bedriye Özyılmaz ve Ali Aktürk’ü de evlerinde ziyaret eden Başkan Büyükgöz, Cumaköy’de ikamet eden ve evinde tedavisi devam eden Zeynep Cihan’a acil şifalar diledi. Cumaköy sakinlerinden Halil İbrahim Kül’ün ardından vefat eden Yılmaz Gürsel’in ailesini ziyaret eden Başkan Büyükgöz aileye taziyelerini iletti. Cumaköy sakinlerinden Halit Sevim’in yanı sıra tedavisine evinde devam edilen Safinaz Meskene’yi de ziyaret ederek acil şifalar dileyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ayrıca, Mollafenari Mahallesi sakinlerinden Osman Kabaca, Cemil Can’ı da ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını tebrik etti. Başkan Büyükgöz ziyaretlerde vatandaşların hizmetlere ilişkin talep, görüş ve önerilerini de dinledi.

Başkan Büyükgöz’den bayram öncesi köy ziyaretleri. Cumaköy, Kadıllı ve Mollafenari mahallelerini ziyaret eden Başkan Büyükgöz, vatandaşların evlerine konuk oldu.

Başkan Büyükgöz’den bayram öncesi köy ziyaretleri. Yoğun gece hizmet ve ziyaretçi trafiğine rağmen mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ramazan bayramı öncesi Gebze’nin kırsal mahallelerini dolaştı. Cumaköy, Kadıllı ve Mollafenari mahallelerini ziyaret eden Başkan Büyükgöz, vatandaşların evlerine konuk oldu. Kadıllı Mahallesi sakinlerinden Sevim Mandıra’nın evine konuk olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz daha sonra Kadıllı sakini Hatice Hanım’ı da ziyaret ederek yaklaşan Ramazan bayramlarını tebrik etti.

RAMAZAN BAYRAMLARINI TEBRİK ETTİ

Kadıllı sakini Bedriye Özyılmaz ve Ali Aktürk’ü de evlerinde ziyaret eden Başkan Büyükgöz, Cumaköy’de ikamet eden ve evinde tedavisi devam eden Zeynep Cihan’a acil şifalar diledi. Cumaköy sakinlerinden Halil İbrahim Kül’ün ardından vefat eden Yılmaz Gürsel’in ailesini ziyaret eden Başkan Büyükgöz aileye taziyelerini iletti. Cumaköy sakinlerinden Halit Sevim’in yanı sıra tedavisine evinde devam edilen Safinaz Meskene’yi de ziyaret ederek acil şifalar dileyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ayrıca, Mollafenari Mahallesi sakinlerinden Osman Kabaca, Cemil Can’ı da ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını tebrik etti. Başkan Büyükgöz ziyaretlerde vatandaşların hizmetlere ilişkin talep, görüş ve önerilerini de dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.