Büyükgöz’den CHP’li Altay’a tepki

SİYASET 21.04.2021 - 14:04, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Büyükgöz’den CHP’li Altay’a tepki

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik ‘Menderes’ benzetmesine Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz sert tepki gösterdi. Başkan Büyükgöz, “Bu zihniyet patolojik bir vaka” dedi. CHP Grup Başkanveki Engin Altay’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözleri siyasette yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Katıldığı bir televizyon programında konuşan Altay, 27 Mayıs 1960 Darbesi sonrası idam edilen Başbakan Adnan Menderes’in dinci odaklara yüz verdiğini, ardından ise Atatürk’ü koruma kanunu yapmak zorunda kaldığını iddia etti. Altay, “Umarım Erdoğan’ın da sonu benzemesin Menderes’e” ifadelerini kullandı. HADDİNİ BİL ENGİN ALTAY! CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik ‘Menderes’ benzetmesine Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz sert tepki gösterdi. Başkan Büyükgöz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada adeta ateş püskürerek Altay’a haddini bilmesi gerektiğini söyledi. Büyükgöz, “Bu zihniyet patolojik bir vaka.  Darbe, idam, tehdit ve milli irade muarızlığı varoluşlarının ayrılmaz bir parçası haline gelmiş. Asli hüviyet gibi. Yazık, çok yazık. Haddini bil EnginAltay” paylaşımında bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik ‘Menderes’ benzetmesine Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz sert tepki gösterdi. Başkan Büyükgöz, “Bu zihniyet patolojik bir vaka” dedi.

CHP Grup Başkanveki Engin Altay’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözleri siyasette yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Katıldığı bir televizyon programında konuşan Altay, 27 Mayıs 1960 Darbesi sonrası idam edilen Başbakan Adnan Menderes’in dinci odaklara yüz verdiğini, ardından ise Atatürk’ü koruma kanunu yapmak zorunda kaldığını iddia etti. Altay, “Umarım Erdoğan’ın da sonu benzemesin Menderes’e” ifadelerini kullandı.

HADDİNİ BİL ENGİN ALTAY!

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik ‘Menderes’ benzetmesine Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz sert tepki gösterdi. Başkan Büyükgöz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada adeta ateş püskürerek Altay’a haddini bilmesi gerektiğini söyledi. Büyükgöz, “Bu zihniyet patolojik bir vaka.  Darbe, idam, tehdit ve milli irade muarızlığı varoluşlarının ayrılmaz bir parçası haline gelmiş. Asli hüviyet gibi. Yazık, çok yazık. Haddini bil EnginAltay” paylaşımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.