BİROL GÜVEN’İN ACI GÜNÜ

Darıca 26.04.2021 - 16:33, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BİROL GÜVEN’İN ACI GÜNÜ

Darıcalı senarist ve yapımcı Birol Güven’in babası Erdoğan Güven hayatını kaybetti. Darıca için geçmişte çok önemli işlere imza atan Erdoğan Güven bu sabah vefat etti. Darıcalı ünlü senarist ve yapımcı Birol Güven’in de babası olan Erdoğan Güven’in cenazesi bugün Darıca Merkez Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Ümit Medya ailesi olarak Darıcalı Erdoğan Güven’e Allah’tan rahmet, yapımcı Birol Güven’e ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.  

Darıcalı senarist ve yapımcı Birol Güven’in babası Erdoğan Güven hayatını kaybetti.

Darıca için geçmişte çok önemli işlere imza atan Erdoğan Güven bu sabah vefat etti. Darıcalı ünlü senarist ve yapımcı Birol Güven’in de babası olan Erdoğan Güven’in cenazesi bugün Darıca Merkez Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Ümit Medya ailesi olarak Darıcalı Erdoğan Güven’e Allah’tan rahmet, yapımcı Birol Güven’e ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'DARICA BELEDİYESİ f' görseli olabilir


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.