“BİRAZ DAHA SABREDEREK BERABER KAZANACAĞIZ”

SİYASET 11.05.2021 - 09:55, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“BİRAZ DAHA SABREDEREK BERABER KAZANACAĞIZ”

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay’dan gazetemize özel açıklamalar geldi. Tam kapanma sürecini yorumlayan Başkan Günay, “Çok sağlıklı şekilde ilerliyoruz, demek ki alınan karar doğruymuş, Çayırova’da vakalar çok ciddi şekilde azaldı, yarıdan daha fazla iyileşme var. Çok sevindirici gidişat söz konusu, keza ülkemiz için de aynı şeyler geçerli. 15 binlere gerileyen bir vaka tablosu var. 17 Mayıs tam kapanmanın son gününe kadar düşüş tahminimce devam edecektir” ifadesini kullanırken gelinen noktanın son derece iyi olduğunu kaydetti.  Başkan Günay asla gevşeme yaşanmaması konusunda da vatandaşlara mesaj gönderdi. EN GÜZEL BAYRAMI YAŞAYACAĞIZ Sözlerine devam eden Başkan Servet Günay, “Aşı çalışmalarındaki hızlanmalarla beraber inanıyorum bu beladan kurtulacağız. Kurallara uymaya devam edelim. Gevşemek yok, sırası gelen aşısını gitsin olsun. Ne kadar çok aşı o kadar çok iyileşme demek. Devletimiz geçen yıldan beri ciddi uğraşlar verdi bu konuda. İnşallah karşılığını alacağız, ülke olarak mutlu olacağız. Güzel şekilde süreç ilerliyor, biraz daha sabır rica ediyorum herkesten önümüz bayram. Sabır ettik sonunda kazanarak en güzel bayramı yaşarız diye düşünüyorum. Başkan Günay ayrıca, tam kapanmada 17 Mayıs sonrası bir uzatma tahmin etmediğini esnafı da düşünmek gerektiğini kaydetti.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay’dan gazetemize özel açıklamalar geldi. Tam kapanma sürecini yorumlayan Başkan Günay, “Çok sağlıklı şekilde ilerliyoruz, demek ki alınan karar doğruymuş, Çayırova’da vakalar çok ciddi şekilde azaldı, yarıdan daha fazla iyileşme var. Çok sevindirici gidişat söz konusu, keza ülkemiz için de aynı şeyler geçerli. 15 binlere gerileyen bir vaka tablosu var. 17 Mayıs tam kapanmanın son gününe kadar düşüş tahminimce devam edecektir” ifadesini kullanırken gelinen noktanın son derece iyi olduğunu kaydetti.  Başkan Günay asla gevşeme yaşanmaması konusunda da vatandaşlara mesaj gönderdi.

EN GÜZEL BAYRAMI YAŞAYACAĞIZ

Sözlerine devam eden Başkan Servet Günay, “Aşı çalışmalarındaki hızlanmalarla beraber inanıyorum bu beladan kurtulacağız. Kurallara uymaya devam edelim. Gevşemek yok, sırası gelen aşısını gitsin olsun. Ne kadar çok aşı o kadar çok iyileşme demek. Devletimiz geçen yıldan beri ciddi uğraşlar verdi bu konuda. İnşallah karşılığını alacağız, ülke olarak mutlu olacağız. Güzel şekilde süreç ilerliyor, biraz daha sabır rica ediyorum herkesten önümüz bayram. Sabır ettik sonunda kazanarak en güzel bayramı yaşarız diye düşünüyorum. Başkan Günay ayrıca, tam kapanmada 17 Mayıs sonrası bir uzatma tahmin etmediğini esnafı da düşünmek gerektiğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.