“Bir şeyleri yanlış yapıyoruz ki virüs yayılıyor”

GEBZE 22.04.2021 - 11:46, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Bir şeyleri yanlış yapıyoruz ki virüs yayılıyor”

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, “Hiçbir şeyi yanlış yapmamış olsak bile kesinlikle bie şeyleri yanlış yapıyoruz. Yoksa virüs bu denli hızlı yayılmazdı” dedi. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, Türkiye’nin koronavirüs mücadelesinde bir şeyleri yanlış yaptığını ifade etti. Artan vaka sayıları ile virüsün kontrol edilemediğini dile getiren Kadı, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Kadı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Hiçbir şeyi yanlış yapmamış olsak bile kesinlikle bir şeyleri yanlış yapıyoruz. Yoksa virüs bu denli hızlı yayılmazdı. MEMLEKET HAKSIZ VE HADSİZ BİR SÜRÜ TİPLE DOLDU Kısıtlama günlerinde,  dikkat ediyorum, ne kadar kuraldışı tip varsa hepsi dışarda ve maskesiz. Biz kanuna düzene riayet eden maskeli süvariler de pencere arkasında. Şu memleketin yükünü çekmek hep mi bize, kaymağını yemek hep mi size düşer. Bir de vatan millet Sakarya edebiyatı tabi. Geçen hafta İzmit’te bir meslektaşım şantiyesine, hem de izin kağıdı mevcut halde giderken cezai işleme maruz kaldı. Oysa hadi takip edin görün; kuş serisi arabalarını bağırta bağırta gezenler lebalep dışarda. Memleket haksız ve hadsiz bir sürü tiple doldu. Yazık ki ne yazık!”

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, “Hiçbir şeyi yanlış yapmamış olsak bile kesinlikle bie şeyleri yanlış yapıyoruz. Yoksa virüs bu denli hızlı yayılmazdı” dedi.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, Türkiye’nin koronavirüs mücadelesinde bir şeyleri yanlış yaptığını ifade etti. Artan vaka sayıları ile virüsün kontrol edilemediğini dile getiren Kadı, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Kadı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Hiçbir şeyi yanlış yapmamış olsak bile kesinlikle bir şeyleri yanlış yapıyoruz. Yoksa virüs bu denli hızlı yayılmazdı.

MEMLEKET HAKSIZ VE HADSİZ BİR SÜRÜ TİPLE DOLDU

Kısıtlama günlerinde,  dikkat ediyorum, ne kadar kuraldışı tip varsa hepsi dışarda ve maskesiz. Biz kanuna düzene riayet eden maskeli süvariler de pencere arkasında. Şu memleketin yükünü çekmek hep mi bize, kaymağını yemek hep mi size düşer. Bir de vatan millet Sakarya edebiyatı tabi. Geçen hafta İzmit’te bir meslektaşım şantiyesine, hem de izin kağıdı mevcut halde giderken cezai işleme maruz kaldı. Oysa hadi takip edin görün; kuş serisi arabalarını bağırta bağırta gezenler lebalep dışarda. Memleket haksız ve hadsiz bir sürü tiple doldu. Yazık ki ne yazık!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.