Beylikbağı Sarı Camii’de çalışmalar tam gaz

GÜNDEM 28.04.2021 - 12:27, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Beylikbağı Sarı Camii’de çalışmalar tam gaz

Geçtiğimiz aylarda temeli atılan Beylikbağı Sarı Camii ve Meydan Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beylikbağı Sarıcami Meydan Düzenleme Projesi’nde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Projenin başından ayrılmayan, her fırsatta yerinde incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çalışmaların eksiksiz ve aksamadan devam ettiğini söyleyerek, projede emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Büyükgöz, “Beylikbağı Sarı Camii ve Meydan Projesi’ni en kısa sürede de inşallah bitirerek bu bölgenin hizmetine sunacağız. Bölgemizde ibadethane yönüyle rahatlama ve meydan eseri ortaya çıkacak. Allah bu tür eserlere öncü olmayı eksik kılmasın. Bu projede emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederim” dedi. 4 BİN 370 METREKARE ALAN Toplam 4 bin 370 metrekarelik alan üzerinde yapımına başlanan proje kapsamında yer alacak cami bin 50 kişilik cemaat kapasitesine sahip olacak. Beylikbağı Sarıcami Meydan Düzenleme Projesi’nde kültürel satış birimleri, derslikler, Kuran kursu, taziye evi, abdesthane ve tuvalet gibi donatılar da yer alacak.

Geçtiğimiz aylarda temeli atılan Beylikbağı Sarı Camii ve Meydan Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Beylikbağı Sarıcami Meydan Düzenleme Projesi’nde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Projenin başından ayrılmayan, her fırsatta yerinde incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çalışmaların eksiksiz ve aksamadan devam ettiğini söyleyerek, projede emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Büyükgöz, “Beylikbağı Sarı Camii ve Meydan Projesi’ni en kısa sürede de inşallah bitirerek bu bölgenin hizmetine sunacağız. Bölgemizde ibadethane yönüyle rahatlama ve meydan eseri ortaya çıkacak. Allah bu tür eserlere öncü olmayı eksik kılmasın. Bu projede emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederim” dedi.

4 BİN 370 METREKARE ALAN

Toplam 4 bin 370 metrekarelik alan üzerinde yapımına başlanan proje kapsamında yer alacak cami bin 50 kişilik cemaat kapasitesine sahip olacak. Beylikbağı Sarıcami Meydan Düzenleme Projesi’nde kültürel satış birimleri, derslikler, Kuran kursu, taziye evi, abdesthane ve tuvalet gibi donatılar da yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.