BEYLİKBAĞI MUHTARLARINDAN DEVA GEBZE’YE ZİYARET!

SİYASET 07.04.2021 - 09:56, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BEYLİKBAĞI MUHTARLARINDAN DEVA GEBZE’YE ZİYARET!

Gebze'nin Beylikbağı bölgesindeki mahallelerin muhtarları DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş’i ziyaret etti. Ziyarete Beylikbağı Mahallesi Muhtar Vekili Cengiz Cebeci, Ulus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Aslan, Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Şükriye Kavran, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Necati Kütük, Adem Yavuz Mahallesi Muhtarı Ekrem Usanmaz, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı katıldı. Yaklaşık 2,5 saat süren görüşme sonrası Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş şunları söyledi; ''Yaklaşık 65 bin seçmen nüfusu ile Gebze'nin en yoğun bölgesi olan Beylikbağı bölgesi, yerel yönetim tarafından arka bahçe olarak görünüyor. Sadece seçim zamanı ziyaret edilen siyasetçilere, seçim sonrası hizmet talepleri için ulaşılamıyor. “HAVA KİRLİLİĞİ ÇOK YÜKSEK” 35 senelik birikmiş bir problem olan imar sorunu nedeniyle, bölge göç vermeye başladı. Bu probleme ticari bir kaynak olan bakan yerel yönetim, tapu sorununun çözümü için işsizlik sorunu yaşayan halktan yüksek ücretler talep ediyor. Bölge'de yeşil alan yok denecek kadar az. Dolayısıyla hava kirliliği çok yüksek. Bu yönde yapılan talepler yine yerel yönetim tarafından görmezden geliniyor. Vahim durumlardan biri de bölgedeki eğitim sorunu. Okul sayısı yetersiz olduğundan öğrenciler 50 kişilik sınıflarda eğitim görüyor. Pandemi döneminde evlerinden eğitim almak isteyen öğrenciler ise internet altyapı problemi ile karşı karşıya kalıyorlar” “SORUNLAR 40 YILIN BİRİKİMİ” Problemleri tek tek dikkatle dinleyen Memiş; “Bölgede yaşanan tüm problemler yaklaşık 40 yılın birikimidir. Her seçim öncesi bu problemlerin çözümü için anlatılan vaatlerin, yerine getirilmediğini görüyoruz. Biz bu problemlerin çözümü için sahadayız. Problemleri tek tek tespit ettiğimiz gibi, iktidarımızın ilk gününden başlayarak sorunları da tek tek çözeceğiz. Gözlerimizi ve kulaklarımızı problemlere kapatmayacağız. Bugün sahada olduğumuz gibi, Gebze'yi yönetmeye başladığımızda da sokak sokak halkımızı dinlemeye devam edecek ve sorunlarını gidereceğiz.'' dedi. Başkan Memiş, Covid-19 izolasyonu sebebiyle evde olan Beylikbağı Muhtarı Mesut Akbayrak'a da geçmiş olsun dileklerini gelen muhtarlar aracılığıyla iletti.

Gebze'nin Beylikbağı bölgesindeki mahallelerin muhtarları DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş’i ziyaret etti. Ziyarete Beylikbağı Mahallesi Muhtar Vekili Cengiz Cebeci, Ulus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Aslan, Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Şükriye Kavran, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Necati Kütük, Adem Yavuz Mahallesi Muhtarı Ekrem Usanmaz, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı katıldı. Yaklaşık 2,5 saat süren görüşme sonrası Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş şunları söyledi; ''Yaklaşık 65 bin seçmen nüfusu ile Gebze'nin en yoğun bölgesi olan Beylikbağı bölgesi, yerel yönetim tarafından arka bahçe olarak görünüyor. Sadece seçim zamanı ziyaret edilen siyasetçilere, seçim sonrası hizmet talepleri için ulaşılamıyor.

“HAVA KİRLİLİĞİ ÇOK YÜKSEK”

35 senelik birikmiş bir problem olan imar sorunu nedeniyle, bölge göç vermeye başladı. Bu probleme ticari bir kaynak olan bakan yerel yönetim, tapu sorununun çözümü için işsizlik sorunu yaşayan halktan yüksek ücretler talep ediyor. Bölge'de yeşil alan yok denecek kadar az. Dolayısıyla hava kirliliği çok yüksek. Bu yönde yapılan talepler yine yerel yönetim tarafından görmezden geliniyor. Vahim durumlardan biri de bölgedeki eğitim sorunu. Okul sayısı yetersiz olduğundan öğrenciler 50 kişilik sınıflarda eğitim görüyor. Pandemi döneminde evlerinden eğitim almak isteyen öğrenciler ise internet altyapı problemi ile karşı karşıya kalıyorlar”

“SORUNLAR 40 YILIN BİRİKİMİ”

Problemleri tek tek dikkatle dinleyen Memiş; “Bölgede yaşanan tüm problemler yaklaşık 40 yılın birikimidir. Her seçim öncesi bu problemlerin çözümü için anlatılan vaatlerin, yerine getirilmediğini görüyoruz. Biz bu problemlerin çözümü için sahadayız. Problemleri tek tek tespit ettiğimiz gibi, iktidarımızın ilk gününden başlayarak sorunları da tek tek çözeceğiz. Gözlerimizi ve kulaklarımızı problemlere kapatmayacağız. Bugün sahada olduğumuz gibi, Gebze'yi yönetmeye başladığımızda da sokak sokak halkımızı dinlemeye devam edecek ve sorunlarını gidereceğiz.'' dedi. Başkan Memiş, Covid-19 izolasyonu sebebiyle evde olan Beylikbağı Muhtarı Mesut Akbayrak'a da geçmiş olsun dileklerini gelen muhtarlar aracılığıyla iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.