Başkan Şayir, Dilovalı kadınları unutmadı!

Dilovası 09.03.2021 - 16:36, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Başkan Şayir, Dilovalı kadınları unutmadı!

Başkan Şayir, Dilovalı kadınları unutmadı!
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Dilovası’ndaki kadınları ziyaret ederek Kadınlar Günü’nü kutladı. “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nde Dilovası’nda çeşitli etkinlikler düzenlenirken, Belediye Başkanı Hamza Şayir’de kadınları bu anlamlı günde de yalnız bırakmadı. Şayir, ilk olarak AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimini ziyaret ederek “Kadınlar Günü’nü” kutladı. Daha sonra belediye de çalışan kadın personelinde gününü kutlayarak çiçek takdim etti. BAYAN ŞAYİR’DE EŞLİK ETTİ Başkan Şayir daha sonra eşi Nurcan Şayir ile birlikte fabrikaları ziyaret ederek çalışan kadınların gününü kutladılar. Kamu kurumlarındaki kadın personeli de unutmayan Şayir çifti, çiçek hediye ederek, hasbihalde bulundular. Ziyaretlerine devam eden Başkan Şayir, Dilovası’nın tek kadın meclis üyesi SP Dilovası Belediyesi Meclis üyesi İnci Aydemir’in de Kadınlar Günü’nü kutlayarak çiçek hediye etti. FEDAKÂR HASTANE ÇALIŞANLARINA ZİYARET Başkan Şayir, son olarak meclis üyeleri ile birlikte özellikle pandemi sürecinde fedakarca çalışarak gönüllerde taht kuran Sağlık çalışanı kadınları da unutmadı. Dilovası Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Başkan Şayir ve beraberindekiler hastanede ki bayan personelin Kadınlar Günü’nü kutladı. Şayir; ayrıca hastaneye tedaviye gelen kadın hastaları ziyaret ederek kadınlar gününü kutladı.    
Başkan Şayir, Dilovalı kadınları unutmadı!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Dilovası’ndaki kadınları ziyaret ederek Kadınlar Günü’nü kutladı. “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nde Dilovası’nda çeşitli etkinlikler düzenlenirken, Belediye Başkanı Hamza Şayir’de kadınları bu anlamlı günde de yalnız bırakmadı. Şayir, ilk olarak AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimini ziyaret ederek “Kadınlar Günü’nü” kutladı. Daha sonra belediye de çalışan kadın personelinde gününü kutlayarak çiçek takdim etti.

BAYAN ŞAYİR’DE EŞLİK ETTİ

Başkan Şayir daha sonra eşi Nurcan Şayir ile birlikte fabrikaları ziyaret ederek çalışan kadınların gününü kutladılar. Kamu kurumlarındaki kadın personeli de unutmayan Şayir çifti, çiçek hediye ederek, hasbihalde bulundular. Ziyaretlerine devam eden Başkan Şayir, Dilovası’nın tek kadın meclis üyesi SP Dilovası Belediyesi Meclis üyesi İnci Aydemir’in de Kadınlar Günü’nü kutlayarak çiçek hediye etti.

FEDAKÂR HASTANE ÇALIŞANLARINA ZİYARET

Başkan Şayir, son olarak meclis üyeleri ile birlikte özellikle pandemi sürecinde fedakarca çalışarak gönüllerde taht kuran Sağlık çalışanı kadınları da unutmadı. Dilovası Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Başkan Şayir ve beraberindekiler hastanede ki bayan personelin Kadınlar Günü’nü kutladı. Şayir; ayrıca hastaneye tedaviye gelen kadın hastaları ziyaret ederek kadınlar gününü kutladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.