Başkan Çiftçi, yardımlarıyla birlikte sahaya indi!

Çayırova 21.04.2021 - 11:43, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Başkan Çiftçi, yardımlarıyla birlikte sahaya indi!

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçede devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, beraberindeki başkan yardımcıları Sadettin Arıkboğa, Salih Palaz ve Kenan Tuzcu ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı. Başkan Çiftçi, Akse Mahallesi’nde devam eden yağmur suya toplama hattı çalışmasını yerinde gördü. 1500 metre uzunluğunda yapılan çalışmayla ilgili yetkililerden bilgi alan Çiftçi, buradan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Yenimahalle Çiftlik Caddesi’nde gerçekleşen kavşak düzenleme çalışmasını inceledi. “ÇAYIROVA İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ” Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, vatandaşların konforu için altyapı ve üstyapı hizmetlerinin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, daha mutlu ve yaşanabilir bir Çayırova için gece gündüz demeden var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.  

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçede devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, beraberindeki başkan yardımcıları Sadettin Arıkboğa, Salih Palaz ve Kenan Tuzcu ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı. Başkan Çiftçi, Akse Mahallesi’nde devam eden yağmur suya toplama hattı çalışmasını yerinde gördü. 1500 metre uzunluğunda yapılan çalışmayla ilgili yetkililerden bilgi alan Çiftçi, buradan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Yenimahalle Çiftlik Caddesi’nde gerçekleşen kavşak düzenleme çalışmasını inceledi.

“ÇAYIROVA İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, vatandaşların konforu için altyapı ve üstyapı hizmetlerinin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, daha mutlu ve yaşanabilir bir Çayırova için gece gündüz demeden var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.