Başkan Çetinkaya’dan İmamoğlu’na destek

SİYASET 05.05.2021 - 12:08, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Başkan Çetinkaya’dan İmamoğlu’na destek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tam bir yıl önce İstanbul'un Fethi'nin 567. Yıldönümü Kutlama Programı kapsamında, Fatih Sultan Mehmet Türbesi’ndeki anma törenine katıldı. İmamoğlu'nun ziyareti sırasında ellerinin arkada bulunması tartışma konusu olmuştu. Hakkında soruşturma açılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu konusunda görüşlerini aldığımız Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, “Tamam Anadolu’da gelenek vardır, türbe gibi yerlerde elinizi arkaya koymak mesela bacak bacak üstüne atmak hoş karşılanmaz ama adam birkaç saniye elini arkaya attı diye de soruşturma açılması bana göre anlamsız” dedi. Ekrem İmamoğlu’na açılan soruşturmayla alakalı görüşlerini aldığımız Saadet Partisi Darıca Başkanı Selim Çetinkaya konuyla alakalı gazetemize konuştu. Çetinkaya, “Elbette kutsal yerlerde ellerinizi arkaya koymanız gibi şeyler belki de güzel karşılanmaz ama bir anlık refleks vermiş, yürürken istem dışı yaptı, ya da bir anda oldu, bunda ne var? Soruşturma açılacak konu bulamadılar da ellerini mi çıkardılar? Ben bu soruşturmayı anlamsız buldum. Saçma bana göre, ülkede tonla şey var, pandemi var, işsizlik var, intiharlar var, aşı sorunu var, çıkıyoruz İmamoğlu’na ellerinden dolayı soruşturma açıyoruz. Yersiz ve çok komik bana göre, bunlarla uğraşmamak lazım” ifadesini kullandı. ÜLKE GÜNDEMİ ÇOK BAŞKA Tam kapanmanın kötü yönetildiğini kaydeden Başkan Çetinkaya, “Eşit olmayan bir uygulama var, bakın en son Pazar yerleri kararı var bana göre yanlış. İçki satışı kararı var bana göre yanlış. İçki neye göre yasak? Bilimsel bir açıklaması olmalı, salgını mı tetikliyor? Bilimsel anlamı varsa yasakla, sağlık adına yasakla, keyiften yasaklama. İsteyen içer, istemeyen içmez, bunlar ülke gündemi olmamalı, ülke gündemi açlık, yokluk, ekonomi ve işsizlik bana göre” şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tam bir yıl önce İstanbul'un Fethi'nin 567. Yıldönümü Kutlama Programı kapsamında, Fatih Sultan Mehmet Türbesi’ndeki anma törenine katıldı. İmamoğlu'nun ziyareti sırasında ellerinin arkada bulunması tartışma konusu olmuştu. Hakkında soruşturma açılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu konusunda görüşlerini aldığımız Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, “Tamam Anadolu’da gelenek vardır, türbe gibi yerlerde elinizi arkaya koymak mesela bacak bacak üstüne atmak hoş karşılanmaz ama adam birkaç saniye elini arkaya attı diye de soruşturma açılması bana göre anlamsız” dedi.

Ekrem İmamoğlu’na açılan soruşturmayla alakalı görüşlerini aldığımız Saadet Partisi Darıca Başkanı Selim Çetinkaya konuyla alakalı gazetemize konuştu. Çetinkaya, “Elbette kutsal yerlerde ellerinizi arkaya koymanız gibi şeyler belki de güzel karşılanmaz ama bir anlık refleks vermiş, yürürken istem dışı yaptı, ya da bir anda oldu, bunda ne var? Soruşturma açılacak konu bulamadılar da ellerini mi çıkardılar? Ben bu soruşturmayı anlamsız buldum. Saçma bana göre, ülkede tonla şey var, pandemi var, işsizlik var, intiharlar var, aşı sorunu var, çıkıyoruz İmamoğlu’na ellerinden dolayı soruşturma açıyoruz. Yersiz ve çok komik bana göre, bunlarla uğraşmamak lazım” ifadesini kullandı.

ÜLKE GÜNDEMİ ÇOK BAŞKA

Tam kapanmanın kötü yönetildiğini kaydeden Başkan Çetinkaya, “Eşit olmayan bir uygulama var, bakın en son Pazar yerleri kararı var bana göre yanlış. İçki satışı kararı var bana göre yanlış. İçki neye göre yasak? Bilimsel bir açıklaması olmalı, salgını mı tetikliyor? Bilimsel anlamı varsa yasakla, sağlık adına yasakla, keyiften yasaklama. İsteyen içer, istemeyen içmez, bunlar ülke gündemi olmamalı, ülke gündemi açlık, yokluk, ekonomi ve işsizlik bana göre” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.