Başkan Bıyık, Kapalı Pazarı Vekil Şeker’e gezdirdi

Darıca 30.07.2021 - 17:08, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Başkan Bıyık, Kapalı Pazarı Vekil Şeker’e gezdirdi

Darıca Belediyesi tarafından Cami Mahallesi’ne yapılacak kapalı sabit pazarla birlikte merkez mahallelerdeki pazar sorunu tamamen çözülecek. Geçtiğimiz aylarda müteahhit firma ile yaşanan problemlerden ötürü durdurulan inşaat çalışmalarının yeniden başlaması için tekrar ihale yapılmıştı. İhaleyi kazanan firma çalışmalara hızlı bir şekilde başlayarak vatandaşların mağdur olmaması adına çalışmalarını aksatmadan devam ettiriyor. VEKİL ŞEKER İNCELEDİ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da ilçeyi ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte Kapalı Pazar alanında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İncelemelerin ardından açıklamada bulunan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Kapalı Pazar Alanı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Sayın İlyas Şeker ile birlikte Kapalı Pazar Alanını ziyaret ederek devam eden çalışmaları inceledik. Çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” dedi. MİMARİSİYLE GÖZ KAMAŞTIRACAK Cami Mahallesi’ne yapılacak olan kapalı sabit pazarın alt katı kapalı otopark olacak hizmet verecek. Üst katı tamamen kapalı olarak hizmet verecek olan binanın alt katına ise 360 araç kapasiteli otopark yapılacak. Mimarisiyle göz kamaştıran ve kentin önemli alanlarından Darıca Cami Mahallesi’nde bulunan otopark alanına yapılacak olan Kapalı Semt Pazarının kurulmasıyla birlikte pazartesi ve Perşembe günleri kurulan pazar yerlerinin buraya taşınması planlanıyor.

Darıca Belediyesi tarafından Cami Mahallesi’ne yapılacak kapalı sabit pazarla birlikte merkez mahallelerdeki pazar sorunu tamamen çözülecek. Geçtiğimiz aylarda müteahhit firma ile yaşanan problemlerden ötürü durdurulan inşaat çalışmalarının yeniden başlaması için tekrar ihale yapılmıştı. İhaleyi kazanan firma çalışmalara hızlı bir şekilde başlayarak vatandaşların mağdur olmaması adına çalışmalarını aksatmadan devam ettiriyor.

VEKİL ŞEKER İNCELEDİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da ilçeyi ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte Kapalı Pazar alanında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İncelemelerin ardından açıklamada bulunan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Kapalı Pazar Alanı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Sayın İlyas Şeker ile birlikte Kapalı Pazar Alanını ziyaret ederek devam eden çalışmaları inceledik. Çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

MİMARİSİYLE GÖZ KAMAŞTIRACAK

Cami Mahallesi’ne yapılacak olan kapalı sabit pazarın alt katı kapalı otopark olacak hizmet verecek. Üst katı tamamen kapalı olarak hizmet verecek olan binanın alt katına ise 360 araç kapasiteli otopark yapılacak. Mimarisiyle göz kamaştıran ve kentin önemli alanlarından Darıca Cami Mahallesi’nde bulunan otopark alanına yapılacak olan Kapalı Semt Pazarının kurulmasıyla birlikte pazartesi ve Perşembe günleri kurulan pazar yerlerinin buraya taşınması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.