BAŞARILI HAKEM DE KORONAVİRÜSE YAKALANDI

SPOR 20.04.2021 - 18:08, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BAŞARILI HAKEM DE KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Kocaeli bölgesinin başarılı üst klasman hakemlerinden Alper Çetin’in de koronavirüs testi pozitif çıktı. Aynı zamanda Gebze’de öğretmen olan Çetin’in durumu ile ilgili TFFHGD Kocaeli Şubesi bir açıklama yaptı. Açıklamada; “Değerli üyemiz, Üst Klasman Hakemimiz Alper Çetin'in Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Sağlık durumu iyi olan hocamızın tedavisi evde devam etmektedir. Hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını ümit ediyor ve acil şifalar diliyoruz.” Denildi. Evinde tedavi süreci devam eden ve genel durumu iyi olduğu öğrenilen Alper Çetin’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.   ​

Kocaeli bölgesinin başarılı üst klasman hakemlerinden Alper Çetin’in de koronavirüs testi pozitif çıktı. Aynı zamanda Gebze’de öğretmen olan Çetin’in durumu ile ilgili TFFHGD Kocaeli Şubesi bir açıklama yaptı. Açıklamada; “Değerli üyemiz, Üst Klasman Hakemimiz Alper Çetin'in Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Sağlık durumu iyi olan hocamızın tedavisi evde devam etmektedir. Hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını ümit ediyor ve acil şifalar diliyoruz.” Denildi. Evinde tedavi süreci devam eden ve genel durumu iyi olduğu öğrenilen Alper Çetin’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.