BALDUR’DA MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Çayırova 16.02.2021 - 17:57, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BALDUR’DA MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Baldur işçileri, hakları için çıktıkları grevde 53'üncü günü geride bıraktı. Mücadelelerini ilk günkü kararlılıkla sürdüren işçiler bugün kar altında sucuk-ekmek keyfi yaptı. Çayırova'da kurulu Baldur Süspansiyon fabrikasında çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve sendikal haklarının tanınması talebiyle DİSK'e bağlı Birleşik Metal-İş sendikası öncülüğünde greve çıkan işçiler, mücadelelerinde 53'üncü günü devirdi. Her türlü zor koşula ve patronun yıldırma çabalarına karşı direnen işçiler kara ve soğuk havaya rağmen mücadelelerini ilk günkü kararlılıkla sürdürüyor. İşçiler 53'üncü günlerinde kar altında yaktıkları ateşte sucuk pişirerek keyif yaptı, zorluklara rağmen bir arada olduklarında keyiflerini kimsenin kaçıramayacağının mesajını verdi.

Baldur işçileri, hakları için çıktıkları grevde 53'üncü günü geride bıraktı. Mücadelelerini ilk günkü kararlılıkla sürdüren işçiler bugün kar altında sucuk-ekmek keyfi yaptı.

Çayırova'da kurulu Baldur Süspansiyon fabrikasında çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve sendikal haklarının tanınması talebiyle DİSK'e bağlı Birleşik Metal-İş sendikası öncülüğünde greve çıkan işçiler, mücadelelerinde 53'üncü günü devirdi. Her türlü zor koşula ve patronun yıldırma çabalarına karşı direnen işçiler kara ve soğuk havaya rağmen mücadelelerini ilk günkü kararlılıkla sürdürüyor. İşçiler 53'üncü günlerinde kar altında yaktıkları ateşte sucuk pişirerek keyif yaptı, zorluklara rağmen bir arada olduklarında keyiflerini kimsenin kaçıramayacağının mesajını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.