BIYIK GECE DE OLSA GÖREVİNİN BAŞINDA

Darıca 26.04.2021 - 12:02, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

BIYIK GECE DE OLSA GÖREVİNİN BAŞINDA

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Nenehatun Mahallesi Battalgazi Caddesi’nde oluşan zemin kayması sonucu yerinden çıkan boru hattının tamiri sırasında evinden kalkıp durumu incelemek için olay yerine gitti. Dün, Darıca Nenehatun Mahallesi Battalgazi Caddesi’nde oluşan zemin kayması sonucu su borusu yerinden çıktı, birçok evde su kesintisi yaşandı. Olayı İSU ekiplerine bildiren vatandaşlar Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a da ulaştı. İSU ekiplerinin boru tamiratı yaptığını vatandaşlarına bildiren Başkan Bıyık, gece geç saate rağmen evinden kalkıp arızanın olduğu noktaya giderek tamirat çalışmalarını yerinde inceledi. ARIZA GİDERİLENE KADAR RAHAT EDEMEDİ ‘Geç saatte bile görevimin başındayım’ mesajı veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Nenehatun Mahallesi Battalgazi Caddesi’nde oluşan zemin kayması sonucu yerinden çıkan boru hattının tamiri İSU Müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor. Ben de bizzat yerinde inceleyerek durumu takip ediyorum. Boru hattının zarar görmesi nedeniyle Nenehatun Mahallemizin bazı bölgelerinde su kesintisi yaşanmaktadır. Ekipler çalışıyor, en kısa sürede su kesintisi olan evlere su verilecektir” dedi. Arıza, kısa bir süre giderilerek su kesintisi yaşayan evlere tekrar su verildi. Gönlü raht bir şekilde evine dönen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı vatandaşları sağduyusundan ötürü tebrik etti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Nenehatun Mahallesi Battalgazi Caddesi’nde oluşan zemin kayması sonucu yerinden çıkan boru hattının tamiri sırasında evinden kalkıp durumu incelemek için olay yerine gitti.

Dün, Darıca Nenehatun Mahallesi Battalgazi Caddesi’nde oluşan zemin kayması sonucu su borusu yerinden çıktı, birçok evde su kesintisi yaşandı. Olayı İSU ekiplerine bildiren vatandaşlar Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a da ulaştı. İSU ekiplerinin boru tamiratı yaptığını vatandaşlarına bildiren Başkan Bıyık, gece geç saate rağmen evinden kalkıp arızanın olduğu noktaya giderek tamirat çalışmalarını yerinde inceledi.

ARIZA GİDERİLENE KADAR RAHAT EDEMEDİ

‘Geç saatte bile görevimin başındayım’ mesajı veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Nenehatun Mahallesi Battalgazi Caddesi’nde oluşan zemin kayması sonucu yerinden çıkan boru hattının tamiri İSU Müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor. Ben de bizzat yerinde inceleyerek durumu takip ediyorum. Boru hattının zarar görmesi nedeniyle Nenehatun Mahallemizin bazı bölgelerinde su kesintisi yaşanmaktadır. Ekipler çalışıyor, en kısa sürede su kesintisi olan evlere su verilecektir” dedi. Arıza, kısa bir süre giderilerek su kesintisi yaşayan evlere tekrar su verildi. Gönlü raht bir şekilde evine dönen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı vatandaşları sağduyusundan ötürü tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.