Aslantürk Mercedes ile daha da güçlendi

GÜNDEM 29.04.2021 - 13:34, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Aslantürk Mercedes ile daha da güçlendi

Bölgemizin güçlü lojistik firmalarından Aslantürk Lojistik, geçtiğimiz günlerde araç filosunu güçlendirerek bünyesine 10 Mercedes araç daha kattı. Mercedes Benz’in Aksaray’daki fabrikasında gerçekleştirilen teslim törenine Aslantürk Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aslantük ile Mercedes Benz yöneticileri katıldı. Yeni alınan araçların Aslantürk Lojistik’i daha da güçlendirdiğini söyleyen Nurettin Aslantürk; “Pandemi döneminde 7/24 hizmet veriyoruz. Yeni alınan Mercedes çekicilerle araç sayımız 64’e çıktı. Türkiye’nin her noktasına öncelikli gıda lojistiği hizmeti veren firma olarak her geçen gün daha da güzel yol alıyoruz. Güçlü ülke olmak adına ülkemizdeki üretime katkı sunmak için çalışıyoruz. Toplamda 80 çalışanımız ile Türkiye’nin her bölgesine sektörel anlamda önemli hizmetler veriyoruz. Gelecek için çok daha güzel hedeflerimiz var. “ dedi.

Bölgemizin güçlü lojistik firmalarından Aslantürk Lojistik, geçtiğimiz günlerde araç filosunu güçlendirerek bünyesine 10 Mercedes araç daha kattı. Mercedes Benz’in Aksaray’daki fabrikasında gerçekleştirilen teslim törenine Aslantürk Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aslantük ile Mercedes Benz yöneticileri katıldı.

Yeni alınan araçların Aslantürk Lojistik’i daha da güçlendirdiğini söyleyen Nurettin Aslantürk; “Pandemi döneminde 7/24 hizmet veriyoruz. Yeni alınan Mercedes çekicilerle araç sayımız 64’e çıktı. Türkiye’nin her noktasına öncelikli gıda lojistiği hizmeti veren firma olarak her geçen gün daha da güzel yol alıyoruz. Güçlü ülke olmak adına ülkemizdeki üretime katkı sunmak için çalışıyoruz. Toplamda 80 çalışanımız ile Türkiye’nin her bölgesine sektörel anlamda önemli hizmetler veriyoruz. Gelecek için çok daha güzel hedeflerimiz var. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.