ARIKAN VE EKİBİ ENGELLİLERİN SESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR!

Darıca 29.03.2021 - 16:10, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ARIKAN VE EKİBİ ENGELLİLERİN SESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR!

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında mavi kapak toplayarak engelli vatandaşların desteklerine çare olmayı sürdüren Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, bu kez Hatay’da engelli bir vatandaşın derdine çare oldu. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği çalışmalarında hız kesmiyor. Çalışmalar kapsamında mavi kapak toplayarak hem geri dönüşüme hem de insanların hayatında kolaylıklar sağlayan Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, topladıkları mavi kapaklarla bir vatandaşa daha umut oldu. Toplanılan mavi kapaklar karşılığında manuel sandalye temin eden Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, tekerlekli sandalyeyi Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde ikamet eden bir vatandaşa gönderdi. Konuyla ilgili açıklama yaparak çalışmalarını anlatan Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Gururlu ve mutluyuz. Çalışmalarımız devam ediyor. Engelli, evli bir çiftimize daha destek olmuş olmanın sevincini yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında mavi kapak toplayarak engelli vatandaşların desteklerine çare olmayı sürdüren Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, bu kez Hatay’da engelli bir vatandaşın derdine çare oldu.

Darıca Bir Umut Engelliler Derneği çalışmalarında hız kesmiyor. Çalışmalar kapsamında mavi kapak toplayarak hem geri dönüşüme hem de insanların hayatında kolaylıklar sağlayan Darıca Bir Umut Engelliler Derneği, topladıkları mavi kapaklarla bir vatandaşa daha umut oldu. Toplanılan mavi kapaklar karşılığında manuel sandalye temin eden Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, tekerlekli sandalyeyi Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde ikamet eden bir vatandaşa gönderdi. Konuyla ilgili açıklama yaparak çalışmalarını anlatan Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Gururlu ve mutluyuz. Çalışmalarımız devam ediyor. Engelli, evli bir çiftimize daha destek olmuş olmanın sevincini yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.