AMATÖR SPORCULAR CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A GİDECEK

SPOR 25.02.2021 - 10:23, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AMATÖR SPORCULAR CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A GİDECEK

11 aydır oynanmayan Bölgesel Amatör Lig’in oynanmasına yeşil ışık yakılsa da yol haritasının henüz belirlenmemiş olması amatör sporcuların canını sıkmaya devam ediyor. Dün ligin statüsünün açıklanacağına dair TFF’den açıklama yapılacak söylemlerinin karşılık bulmaması amatör sporculara pes dedirtti. Umduğunu yine bulmayan sporcular çözümü yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da bulacak. 3 Mart Çarşamba günü Erdoğan’a giderek yaşadıkları sıkıntıları dile getirecek olan amatör sporcular, liglerin oynanması adına Erdoğan’dan destek isteyecekler. Amatör sporcular sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdiler:   TÜM AMATÖR SPOR CAMİASINA DUYURULUR!   Amatör liglerin başlaması adı altında yaklaşık 11 aydır AMATÖR sporcular olarak mücadele etmekteyiz. İlk olarak İstinye’de başlayan, Riva’da devam eden daha sonra Ankara'da Gençlik ve Spor bakanlığına devam eden, kimseyi kırmadan incitmeden bir yol izledik... En sonunda Sayın Cumhurbaşkanımıza ulaştık sorunlarımızı ilettik. Cumhurbaşkanımızın olaya el atması üzerine spor bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve spor müdürümüz sayın Mehmet Baykan ile spor bakanlığında görüşmelerimiz olmuştur... Daha sonra TASKK başkanımız Ali düşmez ile İstinye’de görüşmemiz olmuş şubat ortasında somut adım atacağını bizlere söylemiştir. Lakin gelinen noktada bizlere her seferinde verilen tarihler karşılık bulmamıştır. Bir çok amatör takımların antrenmanlara başladığı, Başkanı, hocası, yöneticisi ve futbolcusu olarak hiç kimsenin bu belirsizliğe dayanacak gücü ve sabrı kalmamıştır... Son çare olarak tekrardan, tüm AMATÖR SPORCULAR olarak 3 MART ÇARŞAMBA GÜNÜ Cumhurbaşkanımızın yanınıza gidiyoruz. TÜM SPOR CAMİASINA DUYURULUR...!!!  

11 aydır oynanmayan Bölgesel Amatör Lig’in oynanmasına yeşil ışık yakılsa da yol haritasının henüz belirlenmemiş olması amatör sporcuların canını sıkmaya devam ediyor. Dün ligin statüsünün açıklanacağına dair TFF’den açıklama yapılacak söylemlerinin karşılık bulmaması amatör sporculara pes dedirtti. Umduğunu yine bulmayan sporcular çözümü yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da bulacak. 3 Mart Çarşamba günü Erdoğan’a giderek yaşadıkları sıkıntıları dile getirecek olan amatör sporcular, liglerin oynanması adına Erdoğan’dan destek isteyecekler. Amatör sporcular sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdiler:

 

TÜM AMATÖR SPOR CAMİASINA DUYURULUR!

 

Amatör liglerin başlaması adı altında yaklaşık 11 aydır AMATÖR sporcular olarak mücadele etmekteyiz. İlk olarak İstinye’de başlayan, Riva’da devam eden daha sonra Ankara'da Gençlik ve Spor bakanlığına devam eden, kimseyi kırmadan incitmeden bir yol izledik...

En sonunda Sayın Cumhurbaşkanımıza ulaştık sorunlarımızı ilettik. Cumhurbaşkanımızın olaya el atması üzerine spor bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve spor müdürümüz sayın Mehmet Baykan ile spor bakanlığında görüşmelerimiz olmuştur... Daha sonra TASKK başkanımız Ali düşmez ile İstinye’de görüşmemiz olmuş şubat ortasında somut adım atacağını bizlere söylemiştir. Lakin gelinen noktada bizlere her seferinde verilen tarihler karşılık bulmamıştır. Bir çok amatör takımların antrenmanlara başladığı, Başkanı, hocası, yöneticisi ve futbolcusu olarak hiç kimsenin bu belirsizliğe dayanacak gücü ve sabrı kalmamıştır...

Son çare olarak tekrardan, tüm AMATÖR SPORCULAR olarak 3 MART ÇARŞAMBA GÜNÜ Cumhurbaşkanımızın yanınıza gidiyoruz. TÜM SPOR CAMİASINA DUYURULUR...!!!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.