AK Partili Vekilden hastaneye ziyaret

SAĞLIK 31.03.2021 - 10:08, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK Partili Vekilden hastaneye ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz’ı ziyaret etti. AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek’e, Dilovası Devlet Hastanesi ziyaretinde; AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz’dan pandemi süreci ve hastane hakkında bilgi alan Vekil Zeybek sağlık çalışanlarına minnettar olduğunu dile getirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Yılmaz ve Hastane Müdürü Şükrü Gözalan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ile beraberindeki ekibe teşekkür etti.

AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz’ı ziyaret etti.

AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek’e, Dilovası Devlet Hastanesi ziyaretinde; AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Dilovası Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Naci Yılmaz’dan pandemi süreci ve hastane hakkında bilgi alan Vekil Zeybek sağlık çalışanlarına minnettar olduğunu dile getirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Yılmaz ve Hastane Müdürü Şükrü Gözalan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ile beraberindeki ekibe teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.