AK PARTİLİ VEKİL KATIRCIOĞLU KARANTİNADA!

SİYASET 22.04.2021 - 10:35, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

AK PARTİLİ VEKİL KATIRCIOĞLU KARANTİNADA!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu karantinaya alındı. Temaslı olduğu için karantinaya alınan Vekil Katırcıoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile temizlik, maske ve mesafe vurgusu yaparak vatandaşları uyardı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu karantinaya alındı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu koronavirüs testi pozitif çıkan bir şahısla temaslı olduğu için tedbir amaçlı karantinaya alındı. Gölcük’teki evinde karantinada olan Katırcıoğlu’na filyasyon ekipleri tarafından koronavirüs testi yapıldı. Testin sonucunun belli olması bekleniyor. SOSYAL MEDYADAN DUYURDU; Karantinada olduğunu sosyal medya hesabı üzerinden duyuran AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu; “Temaslı olmamız inceleme Gölcük Filyasyon ekibi test için ziyaretimize geldiler. Dualarınızı tedarik edecek. Bizler için kendi sağlıklarını tehlikeye atan, özveri ile çalışan tüm sağlıkçıların haklarını ödeyemeyiz. Sağlıkçılar ve sevdiklerimiz için temizlik, maske ve mesafe kurallarına muhakkak uyalım” ifadelerini kullandı.  

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu karantinaya alındı. Temaslı olduğu için karantinaya alınan Vekil Katırcıoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile temizlik, maske ve mesafe vurgusu yaparak vatandaşları uyardı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu karantinaya alındı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu koronavirüs testi pozitif çıkan bir şahısla temaslı olduğu için tedbir amaçlı karantinaya alındı. Gölcük’teki evinde karantinada olan Katırcıoğlu’na filyasyon ekipleri tarafından koronavirüs testi yapıldı. Testin sonucunun belli olması bekleniyor.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU;

Karantinada olduğunu sosyal medya hesabı üzerinden duyuran AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu; “Temaslı olmamız inceleme Gölcük Filyasyon ekibi test için ziyaretimize geldiler. Dualarınızı tedarik edecek. Bizler için kendi sağlıklarını tehlikeye atan, özveri ile çalışan tüm sağlıkçıların haklarını ödeyemeyiz. Sağlıkçılar ve sevdiklerimiz için temizlik, maske ve mesafe kurallarına muhakkak uyalım” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.